Az emberek hány %-a megalkuvó vajon a kapcsolataiban?
Figyelt kérdés
szept. 5. 20:56
1/17 anonim válasza:
Ha van pénz, nyugalom, kényelem, étel, ital, sex és hagy olvasni és a többivel megalkuszom.
Nincsenek nagy elvárásaim, csak a felsoroltak
5/17 anonim válasza:
Kapcsolatai? Többes szám?
100%
Valami kompromisszum mindenhol mindenkivel van.
6/17 A kérdező kommentje:
Minden emberi kapcsolatában. Barátokkal, álbarátokkal, szerelmekkel, családtagokkal, mindenkivel.
szept. 5. 21:24
7/17 anonim válasza:
Nekem olyan nő kellett volna mint én magam fèrfiba,egy csepp alkohol se egy schluck cigi se,sose jött össze...
De legalább a párom módjàval iszik alkoholt és keveset cigizik
8/17 anonim válasza:
Attól függ miben. Én a legtöbb kérdésben bevallom az vagyok. Viszont ami NEKEM igazán számít, abban meg én nem engedek és nem érdekel ki mit hogyan.
9/17 anonim válasza:
Pénz, jóképűség, jócsajság függvénye.
10/17 anonim válasza:
Ha csóró vagy és csúnya akkor nincs megalkuvás, sőt úgy kivágnak mint a taknyot, én ezt látom.
Ha pénze van és jól néz ki, akár rá is szarhat a fejedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!