Melyik sérült MBTI típusra lehet ez jellemző?
INTJ vagyok és nekem részben hasonló problémáim voltak kamasz koromban.
Alapvetően sosem voltam egy tárasasági típus, de nyilván vágytam rá. Az óvodás emlékeimben is tisztán emlékszem, hogy nem éreztem kapcsolódást az a többi gyerekkel. Ez végig kisér a mai napig, viszont már nem érzem magam rosszul ez miatt, beláttam, hogy sokszor jobb egyedül.
Továbbá sokáig kerestem azt, hogy miben vagyok jó, mi az ami érdekel és mi az aminem valamennyire önmagam tudok lenni. Ez idő alatt párszor bele estem abba a hibába, hogy ideálokat, példaképeket állítottam fel magam elé, mint sem arra figyeltem volna, hogy önmagamat fogadjam el.
A perfekcionalizmusok az mindíg is megvolt azokan a dolgokban, amiknek jelentőséget tulajdonítottam az életemben. Volt egy olyan időszakom is, mikor már túlságosan próbáltam mindenre kiterjeszteni, hogy sose hibázzak. Talán ez meg van bennem a mai nap is is, viszont már nem őrlöm magam, ha olykor hibázok. És alapvetően sokesetben stratégiai megközelítésem van dolgokhoz.
Az alkoholizálás nem jellemző rám. Fiatalon inkább a videójátékok szippantottak be, de ma már egyáltalán nem érdekelnek. Idő pazarlásnak érzem.
Hát ennyiből szerintem nem lehet megítélni.
Az biztos hogy a Ti vagy Te magasabban van mint az Fe vagy Fi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!