Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én vettem ezt észre ti...

Csak én vettem ezt észre ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Szóval akinek kéne segítség az sokszor nem kap mert elrejti hogy rosszul van lelkileg és van rajta egy álarc ami csak mosolyog és nevet. Ti mit gondoltok erről?

szept. 3. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Van ilyen is mint ahogy az ellenkezője is.
szept. 3. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:
azért mert az emberek nem foglalkoznak vele, vagy ami rosszabb, betámadják. Magyarországon tabunak számítanak a mentális betegségek
szept. 5. 18:43
 3/3 anonim válasza:
sok ember azért rejti el az érzelmeit, mert egyszerűbbnek találja. a fiatalok 75%-a(csak egy tipp) kialakít magáról egy úgymond 'önképet' amibe nem fér bele az, hogy mások gyengének lássák. és ha nem mutatja ki, hogy baj van megkíméli magát a kínos szituációktól, mint pl. az olyan kérdésektől, hogy 'Hé mi a baj?, Mi történt veled?' egyszerűbbelrejteni és azt mutatni, hogy minden pöpec. tapasztalat
szept. 9. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!