Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktatok nyávogni? Sok időt...

Szoktatok nyávogni? Sok időt töltök a macskáimmal, imádom a macskáimat és szoktam nekik nyávogni, és azt vettem észre hogy néha már az utcán is nyávogok XD 25 F

Figyelt kérdés
aug. 26. 22:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A macskámnak néha visszanyávogok, mert nagyon "beszédes", folyton nyávog.
aug. 26. 22:57
 2/10 anonim válasza:
100%
Neha ertelmesebb ,,beszelgetest” folytatok a macskammal (nyavogva) mint nehany emberrel🥲
aug. 26. 23:00
 3/10 Antiszociális lény ***** válasza:
100%
Nyávogni nem, de becézgetni szoktam őket, meg dajálni, mintha kisbabák lennének. Egyik a Baba Süti. Pont kisbaba súlyban van amúgy. 3950g és csak 1 éves 2 hónapos.
aug. 26. 23:01
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Idegorvosi vizsgálatra jelentkezzetek be mindhárman.
aug. 26. 23:30
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Én csak röfögni és ugatni szoktam, de ha elmegyek kocogni, akkor előfordul, hogy nyerítek is néha.
aug. 26. 23:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#4 Ezen az oldalon már megkaptam hogy nem vagyok normális, mert bejönnek az olyan férfiak akik szőrtelenítenek; elküldtek pszichiáterhez mert azt mondtam hogy undorító ha valaki fényes nappal az utcára vizel, most meg menjek ideggyógyászhoz, mert szórakozok a macskámmal😂

Akkor lennék beteg ha ilyen bagatell hülyeségekért becsekkolnék a pszichiátriára.

De rendszeresen látom hogy másokra is ráhúznák tök normális, max kicsit fura dolgokért a kényszerzubbonyt.

Nem tudom eldönteni hogy egy ember tikkje hogy mindig ezzel jön, vagy átlagos, hogy az emberek nem tudják feldolgozni hogy lehet a megszokottól eltérően is viselkedni.

Na mindegy; az egyéniség azzal jár hogy vannak fura dolgai is az embernek.

aug. 26. 23:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Macskáknak szoktam. Random macskáknak is, az utcán.

Legutóbbi ivászat után tök büszke voltam magamra, hogy emlékszem, hogy jutottam haza, saját ágyamban ébredtem, pizsamában, lezuhanyozva, végre tényleg felnőttem. Aztán pár nappal később valamiért megnyitottam a galériám, és találtam benne egy random videőt, ahol az utcán próbálok becserkészni egy macskát. Jó, hogy senki nem látta (a cicán kívül), mert vállalhatatlan :D Azon a pár kockán, ahol látszik a macska arca, ott az is látszik, hogy megvan a véleménye rólam.

aug. 27. 00:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Én szoktam nyávogni a cicánknak, meg rendesen is szoktam beszélni hozzá. Meg gügyögni is, miközben dögönyözöm. Imádja :D
aug. 27. 09:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Utcán, idegen macskáknak néha, amikor próbálom közelebb hívni őket.
aug. 27. 09:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyávogni sőt még pirregni is, rendesen komoly hangutánzásba megyek át néha. Nagyon mókás hangszínei és ritmikái vannak a cicámnak.
aug. 27. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!