Elutazom 3 napra és nagyon szorongok hogy mi lesz a macskáimmal. Eddig max 12 órát voltam nélkülük. Szerintetek?
Lassan 1 éve, hogy elhoztuk őket 5 hetesen, azóta egyetlen éjszakát sem töltöttem nélkülük. Most elutazom 3 napra (péntek reggeltől hétfő reggelig) és nagyon nagyon szorongok már előre, hogy hogy fogják nélkülem bírni.
Nagyon hozzám nőttek, otthonról dolgozok, rengeteget vagyok velük. Velem alszanak, a közelemben fekszenek mindig, sokat játszunk stb...
Ketten vannak, szóval nem lesznek tök egyedül, illetve anyukám és egy barátnőm fog felváltva menni hozzájuk etetni-játszani, de akkor is izgulok :(
Akik voltak már a cicák nélkül nyaralni, mikor hazamentetek hogy fogadtak titeket? Mennyire viselte meg őket? Tényleg azok véleménye érdekelne, akik nagyon összevannak nőve a macskájukkal.
Pár nap morcizás van, miután megjövünk, aztán szent a béke.
Nyugi, nem lesz gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!