Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tetováltatja magát ma...

Miért tetováltatja magát ma már minden ember?

Figyelt kérdés

Szörnyen néz hogy majdnem minden második ember össze van firkálva és mindig ugyanazt a rajzot kell nézni.

Nem gondolják hogy ez a kapcsolat rovására megy?

Én biztos nem jönnék össze tetkós emberrel.

szept. 2. 17:13
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
95%
Nő vagyok, 52 éves, kb 7 éve lett az első tetkóm, azóta szépen gyűltek. Munkahelyen sem probléma, akinek pedig nem tetszik, fordítsa el a fejét. Pont teszek rá, nem akarok senki idegennek megfelelni
szept. 2. 21:24
 32/40 anonim ***** válasza:
0%
Én pl. azért mert akkoriban, abban a közegben ahol én nőttem fel a haveri társaság körülbelül 80-90 százaléka ezt csinálta, jó kis házilag készített gépekkel, steril körülmények között... nem bírtam, így kb. 10 évig egy félresikerült nyilacska volt a lábamon. Idővel javítva lett, el lett fedve és az sem lett pont olyan, mint ahogyan azt én elképzeltem de még mindig jobb mint egy nyilacskával a lábamon leélni egy életet. Amúgy kinek mi, én azokat nem tudom, sosem tudtam megérteni akik fültágítót hordanak a fülcimpájukon, mindig arra gondolok hogy legszívesebben egy lakatot tennék bele, aztán eldobnám a kulcsot
szept. 2. 22:05
 33/40 anonim ***** válasza:
16%

Mert abban a tévképzetben élnek sokan, hogy nem embernek, hanem önjáró hirdetőoszlopnak születtek!

Popsi Kóla...

Koca Kóla...

Állati Biztosító...

Anyú!

Maji!

Rába SOL Bank!...

-Szerintük jól mutatnak - tarkótól lábujjig!

Legalább a külsőjük nem üres!

szept. 2. 22:13
 34/40 anonim ***** válasza:
91%

Nem tetováltatja magát olyan hű, de sok ember, csak te érzed soknak, mert valamiért zavar téged ez a dolog.

Ahhoz minden jogod megvan, hogy elkerüld a tetovált embereket, de attól még nincs értelme ennek a viselkedésnek. A többséget a mai világban nem zavarják a tetoválások. Ez van.

szept. 2. 22:34
 35/40 anonim ***** válasza:
34%
Amiért több évtizedes hagyománya van annak, hogy a lánycsecsemők fülét már akár a szülészeten is kilövessék, és piercinget viseltessenek velük már gyerekként is.
szept. 2. 22:44
 36/40 anonim ***** válasza:
91%

Önkifejezésből, divatból, emlékek miatt, tetszik nekik stb.

Én pl. egy műtéti heget akarok nem elfedetni, hanem kiegészíteni tetoválással. Nehezen fogadom el, hogy az amúgy szép bőrömet elrontja az a (igaz, már fehér, de) ronda kriksz-kraksz.

Ha lehet, miért ne legyen belőle valami szép, fehér virág? A lézeres halványítás nem játszik, az a bőrben a pigmenteket is kiöli és hamar megkap a nap, ez pedig olyan helyen van, hogy egy nagy, alaktalan fehér pacnival ugyanott lennék.

Szóval... ilyen is van.

szept. 2. 22:48
 37/40 A kérdező kommentje:

Én az olyanra gondolok aki minden ok nélkül össze vissza varratja magát idétlen mintával

Neked van okod rá, ez oké.

szept. 3. 07:14
 38/40 anonim ***** válasza:
92%
Mert az tetszik nekik. Lépj túl rajta.
szept. 3. 07:25
 39/40 anonim ***** válasza:
83%
Biztosan tudod mindenki indítékát, hogy miért. Másnak lehet, hogy a hajad nem tetszik, mégse ír ki hülye kérdést, hogy miért így meg úgy nézel ki. Nincs neked egyéb dolgod? Miért nem bírsz túllépni mások kinézetén? Van hozzá közöd? Nincs.
szept. 3. 07:42
 40/40 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon erős túlzás, hogy minden emberen van tetoválás, tény, hogy mostanában jóval többen csináltatnak, mint az elmúlt években, de még korántsem tartunk ott, hogy mindenkinek lenne. A hozzám legközelebb állók közül (most így hirtelen 25 főt számoltam) egy valakinek van, az is egy kis horgony a bokáján, amit ő maga tervezett és számára fontos szimbólumokkal van tele.

Szerintem is inkább az a fura, hogy ennyire foglalkoztat, hogy mások, javarészt idegenek, mit tesznek a saját (!!) testükkel.

szept. 3. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!