Az ilyen ember nevezheti magát férfinek egyáltalán? Nem tudja elfogadni, hogy kopaszodik, így már 2 hajbeültetést csináltatott és még tetoválták is a fejbőrét hogy sűrűbbnek látszódjon. Én érdekes módon letudtam borotválni és nem műhajam van.36F
Úgyis ki fog hullani, hisz ha koipasziodsz akkor hullik az és az is kihullik. nem értem hogy miért kell ezt csinálni, miért nem lehet elfogadni és mint az én esetemben leborotválni? sokkal egészségesebb. Most úgy néz ki 32 évesen mint egy 18 éves gyerek... ebben mi a jó? miért nem tudjátok elfogadni ha kopaszodtok? erre milliókat költeni baromság. akkor már adnák a szegényeknek vagy pl az olyan családoknak ahol a döngölt földön alaszanak a gyerekek.
36F / kopasz és szakállas/
Ő ezt nem tudja elfogadni és kész.
Az én barátom 45 éves, és elmondta hogy még mindig minden nap bántja, hogy megkopaszodott, mert régen derékig érő haja volt. Borotválni meg tök macera.
Nem mindenki viseli jól, és miért ne élhetne az ilyen lehetőségekkel?
Létezik rá megoldás? Igen.
Van rá lehetősége? Igen
Akkor mi a fenéért ne élne vele?
Ha sehogy se lesz jó neki, akkor feladja, vagy ha kifogyott a pénzből amit erre költhet. Zavarja, tesz ellene. Ettől nem lesz férfiatlan. A kérdésedről meg egy vicc ugrott be
"Mit csinál az angol, ha elkezd kopaszodni? Elemegy hajbeültetésre, mindenféle kezelésre. És mit csinál a skót? Eladja a fésüjét"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!