Miért van az, hogy mihelyt meglássák az arcod, már nem érdekes az ember? Mi változik, és miért?
Nem is ertem. Te se lennel olyannal együtt aki jo jo, belsőre szimpatikus volt, megértettetek egymást, aztan mikor taliztok rájössz hogy meg viagrával se allna fel ra a pocsod olyan rondanak találod. Na?
Nem CSAK a külső számít, tudjak kompenzalni egymast, vagyis inkabb a belso a külsőt, de azért van egy határ.
Figyelj srac/csajszi, azok akik lekoptatnak miutan meglatnak (de azelott szimpi voltal nekik) ge'i rondának tartanak. Tan szeretnél egyutt lenni egy ilyen emberrel? Na ugye..
Nehogy mar ne dönthessek el a férfiak ki tetszik nekik külsőre. Nekik nem jöttel be. Akkor ne tarskeresozz hanem menj egybol ki a valosagba ha te ugyis szépnek latod magad mindenhogy, tuti talalsz valakit. 😀 Ha meg a pasik szerint nem vagy szép, akkor te se hordd fenn az orrod, ugyis csak olyat talalsz amilyen te magad vagy.
Es nem, a pasiknak sem könnyű. Eddig ha csunyacska sracot vagy csajt lattam, a parja is az volt. Es egyetlen egyszer lattam olyat hogy iszonyat helyes pasi volt egyutt egy atlagos (de nem csunya) csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!