Miért van az, hogy mihelyt meglássák az arcod, már nem érdekes az ember? Mi változik, és miért?
Figyelt kérdés
Most amúgy a facebook-ról beszélek, de ezt hiszem máshol is igaz ez. Bárhol a neten.2019. máj. 14. 11:38
21/24 anonim válasza:
Es kit erdekel hogy sírni fogsz? 😀 Remelem egy szerencsetlen pasi se akad a hálódba.
22/24 A kérdező kommentje:
Téged is érdekel, csak még nem tudod.
2019. máj. 14. 17:33
23/24 anonim válasza:
Megszokottá válik az ember egy idő után, másrészt az első 2-3 msp. nagyon meghatározó, hogy valaki szimpi-e-, vagy sem.
24/24 A kérdező kommentje:
Amúgy nem az ismerkedésre gondoltam eredetileg, hanem alapjáratból ez van. Az ismerkedés más tészta szerintem. Ilyen akármiféle baráti ismerkedésre gondoltam, meg csak elméleti kérdés. Ja, és nem csak rám vonatkozik ez, hanem ez csak egy észrevétel. Igen, igaz 2 másodperc bőven elég, hogy külsőre felmérjünk valakit. Engem csak az érdekelt, hogy miért változik meg a helyzet egy fénykép után például. De, ezzel én is ugyanígy vagyok, csak nem gondoltam bele. Egyébként szeretek kérdezni, mi baj van ezzel? Akkor is kiírom a kérdést, ha tudom a választ, na és? Nem azért kérdezek, mert nem tudok, hanem mert így fejlődök, hogy mások mit gondolnak. És tök igazatok van, a személyiségem visszataszító, és jó hogy emlékeztettetek erre ismét. Viszont ez sokkal komplexebb ennél. De ne is ragozzuk tovább.
2019. máj. 14. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!