Számotokra milyen egy érdekes ember?
Figyelt kérdés
Azt mondták rám, hogy unalmas vagyok.
Gondoljatok valakire a legérdekesebb ismerőseitek közül kérlek, és írjátok le, hogy mi teszi olyanná.
2017. dec. 19. 23:40
1/4 anonim válasza:
Relatív. Nekem lehet, hogy a legérdekesebb ember az, aki számodra a legunalmasabb, és fordítva. Erre nincs általános szabály.
2/4 anonim válasza:
Egy érdekes embernek alapvetően van egyénisége, önálló gondolatai, ambíciói, kisugárzása, stb. Ezek miatt valószínűleg hamar érdekes szituációkba keveredik, mert már tiniként önálló ötleteken töri a fejét, kipróbál ezt-azt, elmegy külföldre ösztöndíjjal, így még több tapasztalata és mesélni valója lesz, stb stb...
3/4 anonim válasza:
Aki hasonló érdeklődési körrel bír mint az enyém, továbbá ezen belül magas szinten űzi azt ami érdekli, legyen szó a témáról szóló magas kifejezőképességről, kommunikáció, vagy technikai készségről
az, hogy valakinek vannak ambíciói önmagában kevés ahhoz, hogy érdekessé tegye, le is kell tenni valamit az asztalra ahhoz
4/4 anonim válasza:
Én hasonlatban tudom jellemezni, hogy számomra milyen egy érdekes ember: olyan, mint egy 4×4-es pick-up. Azaz terhelhető, minden helyzetben megállja a helyét, szeret és tud mind egyedül, mind társaságban lenni, emellett okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!