Miért tetováltatja magát ma már minden ember?
Figyelt kérdés
Szörnyen néz hogy majdnem minden második ember össze van firkálva és mindig ugyanazt a rajzot kell nézni.
Nem gondolják hogy ez a kapcsolat rovására megy?
Én biztos nem jönnék össze tetkós emberrel.
szept. 2. 17:13
11/40 anonim válasza:
Divat azzal nincs is baj, de aztán ha nem lesz divat pld ruhánál akkor mást veszek fel, ez meg ott marad akkor is mikor már más lesz a divat.
12/40 anonim válasza:
"Menők" akarnak lenni, de szerintem is kizáró ok, szánalmasnak tartom.
13/40 anonim válasza:
Szokásos tetkóhiszti. Nem unalmas?
Az emberek többsége nem tetovál, és sokaknak kifejezetten imponál.
14/40 anonim válasza:
11
100-200 év múlva te még itt leszel, hogy érdekeljen, hogy mi a divat? Mert kb ilyen léptékekkel kell gondolkodni.
A magassarkúk sem 2 év alatt lettek egy férfias lábbeliből a nőiesség kihangsúlyozói, és a tetoválások divatja sem ennyi idő alatt fog eltűnni.
15/40 anonim válasza:
Én biztos nem jönnék össze tetkós emberrel.
Erdekes, megsincs singli tetkos ismerosom...
16/40 anonim válasza:
Régen nem volt divat a tetkó, most divat és menő dolog , tíz húsz év múlva megint nem lesz divat és csak az öregeken lesz.
17/40 anonim válasza:
Én meg nem jönnék össze olyannal, aki egy tetoválás miatt elítél ismeretlenül bárkit. Ismerősöm apja bunkónak tart, mióta megtudta, hogy tetovált vagyok. Amíg nem tudta, addig semmi baja nem volt. Na, ha valami szánalmas, akkor ez a fajta viselkedés biztosan az.
18/40 anonim válasza:
Az a baj hogy sok szülőnek az a véleménye a tetkósokról hogy na ez is olyan birka mint a többi.
19/40 anonim válasza:
Nagyon menő dolog birkázni azért valakit, mert szeret bizonyos dolgokat...🤣
20/40 anonim válasza:
Szerencse, hogy te biztosan mások véleménye alapján eléd az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!