Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit kezdjek ezek után az...

Mit kezdjek ezek után az életemmel?

Figyelt kérdés
Abba kellett hagynom a profi sportolást két sérülés miatt, így fogalmam sincs mi legyen az a dolog ami elnyomja bennem a szorongást például. Eddig a napjaim része volt az edzés, ami mai napig megmaradt kisebb intenzitással. Viszont nem érzem azt az “élet” érzést amit éreztem versenysport közben. Meg kicsit zavar hogy sport suliban ilyen átlagos vagyok már. Valami más hobbit szívesen ki probálnék, például szívesen fotóznék sporteseményeket, vagy bármit. Vagy talán még a gitár tanulásra gondoltam. Sajnos ilyenkor elkap ez a pancser érzés, hogy valamit csinálni kéne ami hozzám tesz, mert így nagyon üresnek érzem magam.

szept. 2. 13:45
 1/6 Kései Sirató ***** válasza:

Nyelvet tanulnék ezerrel és mielőbb nyelvvizsgáznék. Ha később visszatérsz az élsporthoz, akkor is jól jön a nyelvvizsga, ha nem, akkor is, mert mindenhol óriási előny a nyelvtudás, főleg az angol.

Más hobbik felé is nyithatsz, zene, vagy művészetek, vagy bármi, ami kicsit is érdekel.

És a helyedben ezt a szeptemberi meleget is kihasználnám, lemennék sokat a strandra, barátokkal, régi osztálytársakkal, szomszéddal, akárkivel.. Biztos jó sportos alakod lehet, szóval érdemes lenne, akár csajozni is tudnál.

szept. 2. 13:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszi a segitseget. ( elfelejtettem ida irni h lany vagyok) xd
szept. 2. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz később kommentár is, ha értesz a témához. Fotós is lehetsz, de az kényelmetlenebb, macerásabb. Viszont olyat válassz ami számodra élvezhető, szereted csinálni. Attól még edzhetsz, ha az állapotod megengedi, csak kevesebbet és ne olyan intenzíven.
szept. 2. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg akkor az adott sportágon belül az megcélozni, hogy te legyél az edző.

Nem tudom mennyire szeretnél továbbra is a sporttal kapcsolódni, de ezt egészen el tudom képzelni ilyen helyzetben

szept. 2. 14:10
 5/6 Kései Sirató ***** válasza:
55%
Lányként is strandolhatsz, úszhatsz is..
szept. 2. 14:11
 6/6 anonim ***** válasza:

A szorongást nem elnyomni, hanem kezelni kell.

Dolgozz ezen egy jó pszichológussal.

szept. 2. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!