Az alacsony libidó tulajdonképpen előny az életben?
Szerintem igen.
Nekem elég nagy gondot okozott mindig is, hogy nagy a libidón, folyamaton a nők meg a szex jártak az eszembe, munka közben is sokszor ki kellett vernem, mert addig nem tudtam koncentrálni a munkára.
Így közel a negyvenhez már kicsit csökkent a dolog, és így már sokkal könnyebb. És el nézegetem azokat a fiatalokat, akiket nem igazán érdekelnek a nők, a csajozás, sokkal könnyebb nekik az élet, idejük is több van, amit nem szexre pazarolnak.
Nekem elég magas a libidóm mégsem hatnak rám a szexuális jellegű reklámok, sőt az ilyeneket pl youtubeon ha látok borító képet élből tiltom is, mert ha valaki valamit szexiséggel akar nekem eladni, főleg ilyen platformon azt csak azért sem nézem meg.
Ha kanos vagyok, akkor kiverem, vagy megdugom az aktuális partneremet, barátnőmet.
Megesik olyan is, hogy csak elterelem a figyelmemet mással.
Elég magas a libidóm mégis, ha olyan a munka, akkor simán kibírom 1 hétig szexi, kezelés nélkül.
Az alacsony libidó lehet okés, de ha egy magas és egy alacsony libidó találkozik, ott az egyik fél elszenvedi azt. Szóval nem mondanám előnynek. Az egészséges libidó a normális és az, ha az ember tudja megfelelő módon kezelni! Attól, mert valaki kanos, kancás még nem kell rávetnie magát az első szembejövőre, vagy hülye módon viselkednie.
Van pozitív és negatív oldala is. Én biológiai férfiként megéltem a hatalmas libidót. Ami hormonkezelés soràn úgy leesett, hogy a szexuàlis vonzatú cselekmények nyűggé vàltak mint pl a mosogatàs.
Hatalmas butasàgokba tudnak leginkàbb a férfiak belemenni a libidó miatt. Viszont azt kielégíteni egy olyan visszatérő motivàció és jutalom is lehet, ami kicsit értelmet és erőt ad àtküzdeni egy-egy nehéz időszakot.
"az alacsony libidó a hormonképző szervek diszfunkciójára utal"
Attól függ, mennyire. Gondolom, hogy a kérdező nem a kórosan alacsony értékre utalt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!