Észrevettem a mai fiatalokon, hogy csak akkor mennek aludni a sok mobilozás után miután a szülő, nevelő rájuk szóltak. Miért ilyenek a mai fiatalok?
Talán mert a lassan egész napra kinyúló iskolai elfoglaltságok mellett nincs máskor idejük?! Nehogy már a maradék kis szabadidejüket is be akard szabályozni! Most, hogy elveszik a tanítás idejére a telefont, majd mégtöbbet fogják nyomkodni otthon, meg éjszaka.
Én felnőtt vagyok, sajnos dolgozok, de én is este, éjszaka nyomkodom, mert olyankor van rá szabadidőm, hogy tájékozódjak a világ dolgairól, meg kikapcsoljak kicsit. De kapaszkodj meg, amíg nem volt mobiltelefon, addig sokan könyvet olvastak helyette éjszaka, meg tévéztek. Phű, micsoda fertő volt az is, igaz?
(7-es vagyok)
8:
"Ez a kérdés miért volt érdekes?"
Mert fiatal vagyok ezzel a rossz szokással, csak már nincs szülő, aki rám szóljon :D
Ne legyünk álszentek, ha minket nem küldtek volna aludni, a 90%-unk simán tévézett volna éjfélig.
Szóval ez nem a "mai fiatalság" jellemzője, hanem általánosságban a fiatalságé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!