Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is cikinek érzi, ha úgy...

Más is cikinek érzi, ha úgy fotózzák, hogy mások is látják, pl nyilvános strandon vagy turistalátványosságnál?

Figyelt kérdés

Voltam nyaralni, és szerettem volna jó képeket, de rá kellett jönnöm, hogy nagyon feszélyez, ha úgy fotóznak és úgy pózolok, ha más is látja. Pedig semmi extra pozicíót nem vettem fel. Minden képen olyan merev vagy emiatt.

Ti nem vagytok így ezzel? Valamit mit gondoltok arról, ha valaki egy strandon elkezdi fotóztatni magát?

szept. 1. 03:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Én másról nem gondolok semmit, szeretne egy fotót és kész, viszont én is feszélyezve érzem magam, ha pózolnom kell. Nem tudom, hogy mások miatt-e, vagy csak a kamera teszi, de simán lehet hogy mindkettő.
szept. 1. 03:39
 2/5 anonim ***** válasza:

A probléma a fejetekben van (kérdező+1.válaszoló).

Semmi ciki nincs benne, több ezer ember fotózkódik látványosságoknál, strandokon. Miért érdekel titeket az, hogy ki mit gondol rólatok? Inkább foglalkozzatok saját magatokkal, hogy ti jól érezzétek magatokat, hisz lehet, hogy arra a helyre többet nem jutok el. Megéri ilyenkor veszengeni?

szept. 1. 05:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Jav. többet nem juttok el..
szept. 1. 05:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ezzel tisztában vagyok, és idegesít is magamban ez az érzés, és általában szembemegyek vele pont azért, amit leírtál, de csak nem szűnik :D

(1. voltam)

szept. 1. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem nem szokott érdekelni, amikor más így fotózkodik, jó, nem megyek be a kamera elé, meg nem sétálok bele, de különben tényleg hidegen hagy, ha ilyet látok. Nem is bámulom meg. Azonban engem is zavar, amikor nyilvános helyen készül rólam fotó, meg úgy összességében, ha fotó készül, mert nem is mozgok olyankor túl természetesen a kamera előtt, meg nem is tudom, hogyan kell jól pózolni. Az meg csak rosszabb, ha közben látja ezt más is.
szept. 3. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!