Más is cikinek érzi, ha úgy fotózzák, hogy mások is látják, pl nyilvános strandon vagy turistalátványosságnál?
Voltam nyaralni, és szerettem volna jó képeket, de rá kellett jönnöm, hogy nagyon feszélyez, ha úgy fotóznak és úgy pózolok, ha más is látja. Pedig semmi extra pozicíót nem vettem fel. Minden képen olyan merev vagy emiatt.
Ti nem vagytok így ezzel? Valamit mit gondoltok arról, ha valaki egy strandon elkezdi fotóztatni magát?
A probléma a fejetekben van (kérdező+1.válaszoló).
Semmi ciki nincs benne, több ezer ember fotózkódik látványosságoknál, strandokon. Miért érdekel titeket az, hogy ki mit gondol rólatok? Inkább foglalkozzatok saját magatokkal, hogy ti jól érezzétek magatokat, hisz lehet, hogy arra a helyre többet nem jutok el. Megéri ilyenkor veszengeni?
Én ezzel tisztában vagyok, és idegesít is magamban ez az érzés, és általában szembemegyek vele pont azért, amit leírtál, de csak nem szűnik :D
(1. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!