A női nyilvános wc-ben is előfordul, hogy egyesek kisdolog után nem húzzák le a wc-t?
5# Képzeld el, hogy nézhetett ki, mikor megtették. Az első bemegy, hogy mit számít az, aztán beledobja a használt pelenkát, de az nem megy le. A második úgy van vele, hogy akkor neki is szabad. A harmadik hasonló alapon, hogy ha kettő megtette, akkor ő is. A negyedik bemegy, nincs másik szabad WC, neki meg nagyon kell, ezért kiengedi magából. Talán (talán) a negyedik annyira nem hibás ez esetben.
Amúgy én ezekhez a tapasztalatokhoz képest luxus WC-kbe járok, pedig azok se kutyák. Pisi tócsa a csempén, ülőkén. A kuka teletömve betéttel, de már rá se lehet tenni a fedőt. Ráadásul bárhová lépsz, mindenhol hajszál van (a WC-n is). És még WC papír sincs.
De például öltözőben a strandon volt olyan hogy alig tudtam hol átöltözni, mert egyik öltözőben valaki ott hagyott egy használt bugyit, a másikban egy használt tampont.
Vagy például a faluban, az út közepén volt egy használt bugyi (rejtély hogy hogy került oda), majd 10 percre rá nyoma veszett (nem volt szél).
#5-6
Egyáltalán hogy kerül pelenka a női WC-be? Nekem már ez is furcsa. Betét, tampon az természetesen érthető, de pelenka? Pláne egy reptéren?
Egyáltalán baba pelus volt? Nincs külön pelenkázó helyiség? Vagy a felnőtteknek bevett szokás pelenkát hordani a spanyoloknál?
Ne nézzetek hülyének kérlek, kajak ezt nem is értem...
"7# ha épp foglalt a pelenkázó, vagy nincs is, akkor ott pelenkáznak."
1) Azért egy reptéren erősen kétlem, hogy ne lenne külön pelenkázó. Még egy falusi Tescoban is van.
2) Ha foglalt is éppen, miért nem tud várni pár percet a pelenkázással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!