A női nyilvános wc-ben is előfordul, hogy egyesek kisdolog után nem húzzák le a wc-t?
11-es vagyok.
Nem tudom hol jár az eszem. *gépét
Szerintem örülj, hogy nem kellett még megtapasztalnod, hogy festenek a női vécék. Ahogy az előttem szólók is írták, főleg plázákban, bevásárlóközpontokban, de pl. gyorséttermekben is katasztrófális a helyzet.
Néhány hete történt, egyik budapesti plázában mentem pont vécére, eléggé sokan voltak szóval nem volt valami sok szabad fülke. Jön ki az egyikből kis szőke csajszi, mondom ez jó lesz nekem, bemegyek, ahogy zárnám az ajtót megcsap valami orrfacsaró bűz, odanézek és konkrétan nem húzta le a wc-t maga után, ott pihent a kula a csészében. Indulatból gondoltam szólok neki, hogy nem otthon van, de nem lesz meglepő amit írok: kéznosás nélkül távozhatott, mert sehol se láttam...
"A kuka teletömve betéttel, de már rá se lehet tenni a fedőt. Ráadásul bárhová lépsz, mindenhol hajszál van (a WC-n is). És még WC papír sincs."
Mondjuk erről nem az teheti, aki csak használja a nyilvános vécét, hiszen a takarítók dolga lenne időben üríteni a kukát, eltakarítani a hajszálakat, meg pótolni a vécépapírt, nem?
"manapság a takarítók is csak napvégén takarítanak"
Ahogy a főnökük előírja... Ha csak ennyit várnak el tőlük, és nem rúgják ki őket, ha nem takarítanak gyakrabban, akkor ez van... Rájuk kell küldeni az ÁNTSZ-t (vagy nem tudom, hogy hívják mostanában).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!