1-10 skálán mennyire hoz ki a sodrotokból, ha valaki fülhallgató nélkül hallgat zenét vagy telefonál nyilvános helyen?
Attól függ hogy az a nyílvànos hely az mondjuk a metró, korhàz vàróterme vagy egy tér. Illetve a hangerőtől.
Ha a metrón utazva szól melletted a JBL az zavar. 5 ezer forintért màr vàlogathatsz bt fülhallgatók között.
Viszont ha mondjuk a margit szigeten a parkban hallgatja egy kis tàrsasàg úgy hogy ők halljàk de ne bömböljön, szerintem az természetes.
Közterületen kimondottan zavar. Azokat pl akik járművön hallgatnak hangosan zenét úgy hajítanám le mindet, hogy arccal tompítják a betont! Az utcán hangosan hangszórót bömböltetők fején is kettétörném a készüléket. Én még abban a korban nőttem fel amikor ezek a dolgok óriási tiszteletlenségnek számítottak. Engem kimondottan zavarnak és idegesítenek az ilyen emberek.
A másik meg a kihangosítva telefonálók. Ki a tököm kíváncsi rá, hogy mi lesz a vacsi, meg, hogy a szomszéd kutyája épp ma reggel ellett meg... Megy a pofon az ilyeneknek is! Sajnos csak fejben, pedig de szívesen ütném ezeket...
Nagyon. Nem tudom, hogy ez ilyen menőzés akar-e lenni, vagy mi, de szánalmas.
Az autósok is, akik üvöltetik a zenét. Az csak külön érdekes nekem, hogy mindig hiphop v techno v mulatós megy, soha nem mondjuk Van Halen, szóval megvan, kik az alja emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!