1-10 skálán mennyire hoz ki a sodrotokból, ha valaki fülhallgató nélkül hallgat zenét vagy telefonál nyilvános helyen?
#10: Én csakis felfelé pontoztam, függetlenül attól hogy zavar-e valakit vagy sem
Engem -személy szerint- mindennél jobban kihoz a sodromból, főleg tömegközlekedési eszközökön, ha valaki ott akarja hallgatni a szarját.
Ha telefonál, az kicsivel kevésbé zavar (lehet nem elég hangos a fülnél való hangszóró, stb., nekem is néha telemegy kosszal és ha nem takarítom akkor alig hallatszik) de akkor se tartom természetes dolognak
Másrészt ki is van írva a buszokra/vonatokra hogy ezt nem szabadna, és a sofőrt tartom felelősnek azért amiért nem szállítja le az ilyen taplókat
Engem is nagyon zavar, hosszú nap után pedig, mikor buszozok haza, kifejezetten bosszantó is, amikor valaki ott kihangosított telefonon kiabál a beszélgetőpartnerével. Szerintem illetlen dolog is, de minimum nincsen tekintettel a többi utazóra.
Zene bömböltetés dettó. Utcán, vagy kocsiból kiszűrődve már kevésbé zavar. A kivétel, amikor este, éjjel aludni szeretnék és arra ébredek, hogy egy csapat, vagy csak egy valaki, úgy vonul végig az utcán, hogy közben maximum hangerővel megy valami mulatós, vagy rap-nek nevezett akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!