Hogy lehet valakivel jó a szex, aki emberileg semmire nem becsül minket?
Figyelt kérdés
Gyakran olvasok fb-posztokat, miszerint valaki kifejezetten megalázóan, emberként semmibe véve kezel minket, "csak az eszméletlen jó szex tart mellette". Nem értem. Aki engem nem szeretett, soha nem tett egy fikarcnyit se azért, hogy nekem a szex élvezetes legyen. Csak a reszelés önmagában nem jó szex, nekem legalábbis nem és elélvezni se fogok tőle. Mások hogy vannak ezzel, hogy lehet jó egy ilyen szex?aug. 31. 23:44
1/4 anonim válasza:
Hát van akinél mukodik mert csak a testi vágyait, szükségleteit elégíti ki, nem szeret elköteleződni, meg érzelmi kötődés sincs. Nálad ez nem mukodik, ugyhogy te ezt sosem fogod megérteni. 19L
2/4 A kérdező kommentje:
Jó, de mi a jó szex? Ha egy nőnél nincs kielégülés, akkor mitől jó? Mit lehet benne élvezni?
aug. 31. 23:56
3/4 anonim válasza:
Volt egy kisérlet ami szerint pont az egymásnak leginkább antipatikus, kiállhatatlan sőt gyűlölt emberekkel volt a leginkább élvezetes a szex. Bár nyilván annyit már nem érne hogy együtt is legyenek állandóra, kb képtelenség lenne mert megölnék egymást. De a szex meg sose volt olyan jó senki mással. Szóval valóban érdekes dolgok ezek.
4/4 anonim válasza:
Dominancia.
Aki kedvel téged, akibe szerelmes vagy, aki emberszámba vesz, az kedves, gyengéd, figyelmes lesz veled az ágyban is. Oda fog figyelni rád, meg minden apró rezzenésedre. Meg a saját mozdulataira is. Vele nagyon jókat lehet gyengéden szeretkezni, érzékien szerelmeskedni.
Na de aki emberszámba sem vesz...! Az az ágyban sem fog kímélni! Vad lesz és gátlástalan, kíméletlen. Ezt pedig rengetegen szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!