Emberileg elítélendő-e a prostizás?
Senkinek nincs joga senkit sem elítélni, hiszen senki sem szent.
Ezen kívül a te dolgod, hogy mire szórod el a pénzed.
Az a véleményem, hogy nem lehetsz annyira csúnya, hogy egy normális nő se állt volna szóba veled, inkább más lehet a gond.
De ha te így boldog vagy, akkor mit érdekel vadidegenek véleménye ?!
Én nem ítélnélek el. (Megj.: én is férfi vagyok.)
Akkor ítélnélek el, ha ártanál vele valakinek. Annak a nőnek csak bevételt csinálsz. Mint amikor a pékségnek bevételt csinálsz azzal, hogy a kenyeret náluk veszed meg.
Ráadásul feleséged (partnered) sincs, tehát senkit nem csalsz meg, senkinek nem viszel haza fertőzést stb.
Minden embernek más, hogy kit és mit ítél el. Engem személy szerint nem érdekel másoknak a személyes élete, se az, hogy mit csinál a szabadidejében, szíve joga, hogy bizonyos dolgok másoknak nem férnek bele és elítélik, az is az ő joguk.
De ha akarod, mondom így: ha veled kellene dolgoznom, egy munkahelyen pl akkor engem hidegen hagyna, nem ítélnélek el, mert nem érdekel, hogy mit csinálsz szabadidődben, az a te privát ügyed. Mondom én ezt nőként.
Nem, inkább fura!
Én undorodnék olyan nőhöz nyúlni, akin előttem már ezren átmentek....
De hát kinek mihez van gusztusa, meg pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!