Emberileg elítélendő-e a prostizás?
#13 vagyok
Miért lettem lepontozva? Két teljesen más dolog az, hogy valami kizáró ok kapcsolatra, vagy pedig hogy emberileg elítélendő.
20as nem vitatkozom veled biztosan a nők nagy többsége a vízilabdázó kinézetű ürgèket akarja,de hidd el ott is előfordulhat ilyen, hogy nincs partnere,itt a gyakorin is olvastam ilyet.
Viszont èn annyiszor làttam előnytelenül kinèző férfit,nőt ès szèp családjuk volt.
És olyat is ,hogy az egyik fèl jelentősen jobban nèzett ki a màsiknàl.
Valahogy nekik is lett csalàdjuk.
Hâl Istennek mèg mindig lehet normális felfogású nőket találni.
Amikor èppen Magyarországon tartózkodom a 9. kerületbe.
O szàzalèkot is kaptâl 24es
Elèg sok országban megfordultam màr meg kocsival is sokfelé jàrok meg azért pàr munkahelyem is volt 20 èv alatt.
Nem faszsag amit írok.
"itt a Földön még sosem láttam előnytelen külsejű férfit nővel"
Ha neked minden pasi tetszik, akkor van egy semleges hírem...
Èn is előnytelen külsővel bírók egyébként.Nagy vagyok normális testalkatú de ferde a testtartásom ,nem szèles a vâllam ,ferdèk a fogaim,tàncolni se tudok
,orrom is fura az âllam is , melyharapàsom is van mert a fogszabályozásom félbemaradt,mègis mindig volt barátnőm vagy ha nem prostihoz jártam nèha
Már feleségem van és gyerekünk és nem vagyok milliárdos és a feleségem jobban néz ki nőbe mint èn fèrfiba.Àtlagos cuccokba jártam,âtlagos autóm és átlagos telefonom van
#28 Ha csak ennyi hibád van, akkor hozzám képest egy adonisz vagy. A fejem hatalmas, felfelé szélesedő, egyre kevesebb hajjal. A szemem karikás, beesett és semmilyen színű. A fülem eláll. Az egyik szemem fél centivel fentebb van, mint a másik. A fogaim nekem is szabálytalanok. Mindenem görbe, többek között a hátam, az orrom és az ujjaim is. Vékony vagyok, de a hasam nagy, mert kizárólag oda hízok. Törpe vagyok, mindössze 170 cm. A mozgásom esetlen, a hangom idegesítő.
Most biztos azt hiszed, hogy kamuzok, ilyen ocsmány ember nincs. Pedig sajnos így igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!