Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Emberileg elítélendő-e a...

Emberileg elítélendő-e a prostizás?

Figyelt kérdés
Adott egy csúnya férfi nem állnak vele szóba a lányok, így már 5 éve csak prostikhoz jár heti 3szor.
2023. szept. 21. 12:03
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

#13 vagyok

Miért lettem lepontozva? Két teljesen más dolog az, hogy valami kizáró ok kapcsolatra, vagy pedig hogy emberileg elítélendő.

2023. szept. 21. 13:30
 22/38 anonim ***** válasza:
73%

20as nem vitatkozom veled biztosan a nők nagy többsége a vízilabdázó kinézetű ürgèket akarja,de hidd el ott is előfordulhat ilyen, hogy nincs partnere,itt a gyakorin is olvastam ilyet.

Viszont èn annyiszor làttam előnytelenül kinèző férfit,nőt ès szèp családjuk volt.

És olyat is ,hogy az egyik fèl jelentősen jobban nèzett ki a màsiknàl.

Valahogy nekik is lett csalàdjuk.

Hâl Istennek mèg mindig lehet normális felfogású nőket találni.

2023. szept. 21. 13:51
 23/38 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem objektív. Én lenézem azt, aki tud úgy szexelni valakivel, hogy az nem kívánja.
2023. szept. 21. 14:02
 24/38 anonim ***** válasza:
23%
#22 Nem tudom, te melyik bolygón élsz, de én itt a Földön még sosem láttam előnytelen külsejű férfit nővel. Kivéve persze, ha van elég pénze ahhoz, hogy kompenzálja a külsejét.
2023. szept. 21. 14:08
 25/38 anonim ***** válasza:
94%

Amikor èppen Magyarországon tartózkodom a 9. kerületbe.

O szàzalèkot is kaptâl 24es

Elèg sok országban megfordultam màr meg kocsival is sokfelé jàrok meg azért pàr munkahelyem is volt 20 èv alatt.

Nem faszsag amit írok.

2023. szept. 21. 14:23
 26/38 anonim ***** válasza:
24%

"itt a Földön még sosem láttam előnytelen külsejű férfit nővel"

Ha neked minden pasi tetszik, akkor van egy semleges hírem...

2023. szept. 21. 14:28
 27/38 anonim ***** válasza:
95%
Akkor még az lehet, hogy nem ugyanazt értjük előnytelen külsejű férfiak alatt. Ha nő vagy, akkor számodra a férfiak minimum 90%-a beletartozik ebbe a kategóriába. Én viszont csak a valóban rondákra gondolok.
2023. szept. 21. 14:28
 28/38 anonim ***** válasza:
81%

Èn is előnytelen külsővel bírók egyébként.Nagy vagyok normális testalkatú de ferde a testtartásom ,nem szèles a vâllam ,ferdèk a fogaim,tàncolni se tudok

,orrom is fura az âllam is , melyharapàsom is van mert a fogszabályozásom félbemaradt,mègis mindig volt barátnőm vagy ha nem prostihoz jártam nèha

Már feleségem van és gyerekünk és nem vagyok milliárdos és a feleségem jobban néz ki nőbe mint èn fèrfiba.Àtlagos cuccokba jártam,âtlagos autóm és átlagos telefonom van

2023. szept. 21. 14:32
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
25 ös voltam
2023. szept. 21. 14:35
 30/38 anonim ***** válasza:
13%

#28 Ha csak ennyi hibád van, akkor hozzám képest egy adonisz vagy. A fejem hatalmas, felfelé szélesedő, egyre kevesebb hajjal. A szemem karikás, beesett és semmilyen színű. A fülem eláll. Az egyik szemem fél centivel fentebb van, mint a másik. A fogaim nekem is szabálytalanok. Mindenem görbe, többek között a hátam, az orrom és az ujjaim is. Vékony vagyok, de a hasam nagy, mert kizárólag oda hízok. Törpe vagyok, mindössze 170 cm. A mozgásom esetlen, a hangom idegesítő.

Most biztos azt hiszed, hogy kamuzok, ilyen ocsmány ember nincs. Pedig sajnos így igaz.

2023. szept. 21. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!