Emberileg elítélendő-e a prostizás?
Nem tudom de azt javaslom neked akkor próbálj meg olyan nőt találni aki hasonlóan nèz ki.
Èn például óckodok a nagyon jól kinèző nagyon jól öltözködő nagyon sminkes nagyon szolis nagyon plàzás kinézetű nőktől ,sose kellene,sose vonzottak mèg ha meg is kaphatnàm akkor se mert nem illik hozzám.Pedig sokszor tök kellemes csalódás némelyik mint szemèlyisèg.Egyedül lenni a legrosszabb.Gondolj arra egyszer apa leszel és a gyerekednek te leszel a legjobb apa a világon
Èn pedig kívánom neked,hogy legyen ès próbálok sokszor ràd gondolni,hogy bevonzam neked .
Annak örülj ebben az esetben,hogy egészséges vagy elsősorban tudsz dolgozni ès dolgozz magadon is.
A külsődön lehet egy edző is tud farigcsàlni ,a fejeden egy jó fodrász a megjelenéseden a jó divatos cuccok stb .
Ne àsd el magadat
Az ezó, és a vallások egy elnyomó dolog, szóval azok miatt nem szégyen.
Inkább azért szégyen, mert egy nagydarab bűnözőt pénzelsz, aki valószínű elveszi a pénzt a k*vától.
"Akkor még az lehet, hogy nem ugyanazt értjük előnytelen külsejű férfiak alatt. Ha nő vagy, akkor számodra a férfiak minimum 90%-a beletartozik ebbe a kategóriába. Én viszont csak a valóban rondákra gondolok."
Ezzel az a baj, hogy ha te hetero férfi vagy, akkor nem ugyanúgy nézed a pasikat, mint én, hetero nő. Ha én azt mondom egy pasira, hogy tetszik, az azt (is) jelenti, megcsókolnám. Nálad nem ezt jelenti. Úgy persze könnyű mindenkit helyesnek látni, hogy egyikkel se kufircolnál.
Nem elitelendo!! Jarj nyugodtan. Mindenkinek van vmi hobbija.
Ha lanyokkal beszelsz,mondj inkabb futo kslandokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!