Emberileg elítélendő-e a prostizás?
Szerintem nem, én nőként nem ítélek el senkit emiatt. Akkor sem érdekelne, ha összejönnék valakivel, akinek ilyen múltja van.
Volt férjem ugyan nem prostizott, viszont mielőtt megismerkedtünk, igazi "fuckboy" volt, az sem zavart soha (nem megcsalás miatt mentünk szét, mielőtt valaki elkezdene gyanakodni).
Viszont azt is tudom, hogy ezzel kisebbségben vagyok, sokakat igenis zavar.
Az más.
Én nem jönnék össze ilyen pasival, de ettől még nem ítélem el emberileg. Van több haverom is akik voltak prostinál, nem tartom őket rossz embernek vagy ilyesmi.
Ha nem volna igény rá, nem lenne kínálat sem.
Egymást tartja életben a kettő, tehát olyan szinten bűn bérbe adnia valakinek a testét, mint kibérelni másét.
Fèrfikènt nem itèlem el se a 🦋-t se a férfit.
Nem minden férfival âllnak szóba a nők , effektív szükséges is.
Èn azon csodálkozom amikor egy férfi ilyen esetben ha nem jut neki nő mèg pillangóhoz se jàr el havonta egyszer.
Èn ismerem mindkettőt a pénzért vett sexet is meg a normálisat is.
17es vagyok.Szerintem egy nőt azzal lehet megfogni a legjobban ha magabiztos ès van stílusa a fèrfinak meg jó szövege , humora,van èlettapasztalata.
A nöknek ha ezeket megtaláljàk egy csókàba a külső másodlagos.
18as ezt neked írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!