Szerintetek hogyan kellett volna kezelni ezt a helyzetet?
Ma a Móricz Zsigmond körtéren jöttünk haza párommal Lidlből bevásárlásból. A körtéren három suhanc láthatóan ittas volt, ordibáltak, levették a pólójulat és a térre vizeltek. Barátnőmnek mondtam, hogy cseréljünk helyet, hogy én legyek hozzájuk közelebb, ha lenne valami. Mikor elsétáltunk mellettük, kis ívben kikerültük őket úgy, hogy kb 5-7 méter tisztes táv legyen közöttünk, de a szemem sarkából láttam, hogy az éppen vizelő egyik srác valamit mutogat nekem. Nem vagyok benne biztos, de mintha 1-2 cseppet is éreztem volna a karomon, ami lehet az ujjáról cseppent rám, amikor hadonászott, de lehet ezt csak odaképzelem. Nem reagáltam semmit, mert nem akartam veszélybe sodorni a barátnőmet, és úgy éreztem nem ütötte meg a mércét a cselekedetüj, hogy odalépjek, de mégis bosszantott a helyzet, ezért a segélyhívón bejelentést tettem, a diszpécser pedig mondta, hogy rendőröket küld a helyszínre. Idő közben a delikvensek a Fehérvári úton elindultak lefelé, majd az egyik utcán befordultak. Egy darabig követtem őket, majd visszamentem a körtérre, ahol ott voltak a rendőrök. Mondtam nekik, hogy az illetők időközben elmentek, a hölgy pedig mondta, hogy ha lesz szabad járőrük, utánajárnak. Elköszöntem, majd eljöttem.
A kérdésem az lenne, hogy ti tettetek volna ebben a helyzetben? Túl nagy feneket kerítettem neki? Netán ott helyben kellett volna lereagálnom valahogy? Ileltve ilyenkor a rendőrök valóban utánajàrnak és előkerítik a tetteseket? Vagy az egésznek nem is lesz következménye? Picit puhánynak érzem magam, hogy nem léptem oda, de ugyanakkor másik felem meg azt gondolja, hogy akkor sodortam volna csak igazán bajba magunkat, ha ügyet csinálok egy ilyen helyzetből. Mit gondoltok?
31/F
Én azon csodálkozom, hogy kijöttek, de szerintem a szar helyzetből a legtöbbet hoztad ki.
Alapvetően a részegen körtéren hugyozás nem illendő, de még nem a kihívom a rendőrséget kategória számomra, viszont a random emberek megfélemlítése, kötözködés, az már simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!