Hogy lehet méltósággal kezelni, mikor a kasszás bénasága miatt, becsipog a bolti detektor és átkutatják a cuccaid, mint egy utolsó tolvajnak?
Tévedni emberi dolog.
Viszont ezzel a felesleges idegbetegeskedéssel biztos nem oldasz meg semmit.
Egyszerűen: Tudom, hogy nem loptam semmit, a másik pedig a munkáját végzi.
Nem tudom, hogy ebben mi olyan nagy tragédia van.
Örülök, hogy titeket nem zavar, ha idegenek turkálnak a szatyrotokban a többi bambán bámuló vásárló szeme láttára, mások hibája miatt.
Különösen nőként lehet ezt jó élmény átélni, mindenféle magánjellegű dolgok megvétele után.
Nekem 2x volt ilyen. Egyszer egy könyvet vettem, és az egy ruhaboltban sípolt ki. Nem vettem ruhát, de oda kellett adnom az őrnek, és mondták az eladók is, hogyha valamit újonnan vásárolok, előfordulhat, hogy becsipog.
Másodszor nem szedte ki egyszer a becsipogót, de visszamentünk az őrrel az eladóhoz aki tanusította, hogy kifizettem mindent és a blokkot is látta. Elnézést kért. Ennyi. Nem haragudtam, mindenki hibázhat. Ez azért nem a világvége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!