Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet méltósággal kezelni...

Hogy lehet méltósággal kezelni, mikor a kasszás bénasága miatt, becsipog a bolti detektor és átkutatják a cuccaid, mint egy utolsó tolvajnak?

Figyelt kérdés

aug. 30. 15:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%

Tévedni emberi dolog.

Viszont ezzel a felesleges idegbetegeskedéssel biztos nem oldasz meg semmit.

aug. 30. 15:07
 2/20 anonim ***** válasza:
68%
Ez marhára nem szokott ilyen tragikus lenni. Megkérdezik, mit vettél, hogy utólag megcsinálják, aztán máshol ne csipogj.
aug. 30. 15:09
 3/20 anonim ***** válasza:
62%

Egyszerűen: Tudom, hogy nem loptam semmit, a másik pedig a munkáját végzi.

Nem tudom, hogy ebben mi olyan nagy tragédia van.

aug. 30. 15:27
 4/20 anonim ***** válasza:
80%
Meg kell kérni, hogy nézzék át a kamerát, aztán probléma megoldva, mert védve vagy. Ennyi.
aug. 30. 15:32
 5/20 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy titeket nem zavar, ha idegenek turkálnak a szatyrotokban a többi bambán bámuló vásárló szeme láttára, mások hibája miatt.

Különösen nőként lehet ezt jó élmény átélni, mindenféle magánjellegű dolgok megvétele után.

aug. 30. 15:32
 6/20 anonim ***** válasza:
85%
Azért is érzed kellemetlennek, mert főleg ebben az országabn, ha valaki egy rúd szalámit el mer lopni, azt jelképesen lámpavasra húzzák. De ha nagyban csinálja valaki, okosba az már micsoda nagy ember, még le is szavaznak rá. Ez húzódik meg emögött.
aug. 30. 15:45
 7/20 A kérdező kommentje:
Nyilván ez is benne van, igen. Undorító képmutatás.
aug. 30. 15:57
 8/20 anonim ***** válasza:
81%

Nekem 2x volt ilyen. Egyszer egy könyvet vettem, és az egy ruhaboltban sípolt ki. Nem vettem ruhát, de oda kellett adnom az őrnek, és mondták az eladók is, hogyha valamit újonnan vásárolok, előfordulhat, hogy becsipog.

Másodszor nem szedte ki egyszer a becsipogót, de visszamentünk az őrrel az eladóhoz aki tanusította, hogy kifizettem mindent és a blokkot is látta. Elnézést kért. Ennyi. Nem haragudtam, mindenki hibázhat. Ez azért nem a világvége.

aug. 30. 16:33
 9/20 anonim ***** válasza:
81%
Valóban megalázó dolog az ilyen, azonban szerintem sem ez az a stílus, amit mellé meg kéne engedni. Kivétel nélkül hibázhat és hibázik is mindenki; átnézik, mit vettél és vele együtt a blokkod. Ha valamiről nem vették le a lopásgátlót, visszaviszed, leveszik és kész.
aug. 30. 17:24
 10/20 A kérdező kommentje:
Szerintem se működik ez a stílus. Hogy önhibádon kívül még téged tesznek ki ilyen megaláztatásnak, a bambán bámulók előtt.
aug. 30. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!