Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan,h te alkoholt...

Van olyan,h te alkoholt akarsz,de a párod nem? Olyankor te sem iszol?

Figyelt kérdés
Én néha hinnik valamit, de a párom sosem és alkoholistának nevez 😂😂 pedig nem az a fél évente 1x azért igazán be lehetne rugni. Vagy csak egy kicsit borozgatni,mert az hangulatos.
aug. 29. 16:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Férjem absztinens (pont mert faterja piált). Nekem néha lemegy egy pohár sör a vacsihoz, vagy pár hetente egy pohár Martini, soha nem cseszeget, üzletben mondja, hogy vegyek, ha kívánok ilyet.
aug. 30. 06:21
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Sajnàlom, de azt rajtuk verje le, ne másokon.

aug. 30. 08:09
 13/15 anonim ***** válasza:
14%
A volt párom utálta az alkohol ízét, ezért nem is kínálgattam sosem, de ha én szerettem volna meginni 1-2 pohár bort, akkor megittam. Az, hogy én iszok, az én dolgom, az, hogy ő nem, az az ő dolga.
aug. 31. 00:54
 14/15 A kérdező kommentje:

Es te is elnézned,ha olyan szokása van a párodnak,amitől ideges leszel?

Amúgy nagyon jó érvek, már kevésbé félek inni a párom mellett...

aug. 31. 16:15
 15/15 anonim ***** válasza:
48%

Nem igazán volt olyan szokása, amivel idegesített, max. apróságok, de igen, nyilván elnéztem, mert igazából nem árt senkinek a hülyeségével, engem valamiért zavart, de azt már az én dolgom helyretenni magamban, nem az övé (tényleg apróságokról volt szó, pl. nem akasztotta vissza a zuhanyrózsát fürdés után, ez valamiért nagyon irritált, hogy hogy lehet a kádban hagyni, mikor van neki hely a falon, de aztán mindig vettem egy mély levegőt, és azt mondtam, hogy ez legyen a legnagyobb problémánk).

Itt neki kellene kezdeni valamit a gyerekkori emlékekkel. Nem mindenki lesz alkoholista, aki megiszik x időközönként egy kisebb mennyiséget, és nagyon nem oké lekorlátozni a másik viselkedését azért, mert az benned rossz érzéseket kelt. És most nem arra gondolok, hogy elszalad veled a ló, és minden hétvégén ocsortányra iszod magad, vagy minden nap iszol, mert akkor jogos, hogy szól és szóljon is, hanem, hogy ilyen szinten se... Ez kb. olyan, mintha én szunnyadó, vagy tünetmentes (gyógyultnak azért nem mondanám, a gondolatok ott vannak) evészavarosként azt mondanám, hogy körülöttem senki ne merjen a diétájáról beszélni, ne merjen fogyókúrázni, és bizonyos ételeket se fogyasszon. Kb ugyanilyen szintű bullshitnek tartom a "jaj, mellettem ne igyál, mert az alkoholista apám is ugyanígy szisszentette a sört". Értem, és sajnálom, de nem fogok lábujjhegyen járni emiatt, mert rohadtul semmi közöm ehhez.

aug. 31. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!