Van olyan,h te alkoholt akarsz,de a párod nem? Olyankor te sem iszol?
Figyelt kérdés
Én néha hinnik valamit, de a párom sosem és alkoholistának nevez 😂😂 pedig nem az a fél évente 1x azért igazán be lehetne rugni. Vagy csak egy kicsit borozgatni,mert az hangulatos.aug. 29. 16:19
1/15 anonim válasza:
Igyál különleges alkalmakkor alkoholt, ez neki is bele kell, hogy férjen
2/15 anonim válasza:
Én egyedül nem iszok, de a páromon kívül vannak barátaim akikkel ha nagyon kedvem van el tudok menni néha.
3/15 anonim válasza:
Nincs ezzel baj.
Ha ihatnékod van iszol és ennyi.
4/15 anonim válasza:
Szerintem fél évente SEM kéne berúgni. Másrészt viszont, ha én akarok inni, akkor iszom és fütyülök rá, hogy a párom akar-e. Ennyire azért legyünk már autonóm személyiségek, hogy nem muszáj az étkezésben, italfogyasztásban igazodnunk egymáshoz.
5/15 anonim válasza:
Persze, van ilyen, fogom és töltök magamnak egy pohár bort, és kész. Nem vagyunk összenőve ilyen téren hogy ki mit fogyaszt. :D
6/15 anonim válasza:
Hát én abszolút nem tűröm, ha kontrollálni próbálnak, szóval ha inni akarok, iszom akkor is, ha ő nem akar. Ha meg vödörrel a fejemen akarok táncolni, azt fogom tenni akkor is, ha neki nem tetszik. Vannak olyan horderejű dolgok, amiben igazodni kell egymáshoz, hogy működjön a kapcsolat, de az ilyesmi nem az a kategória, ez csak egymással szembeni izmozás, amit velem ne csináljon senki.
7/15 A kérdező kommentje:
Akkor is,ha nem nézi jó szemmel és megharagszik?
aug. 29. 17:20
8/15 anonim válasza:
Ha valaki ilyen apróságokkal cseszeget, meg érzelmi zsarol, akkor nem valószínű, hogy sokáig a párom lenne. Megharagszik, mert ittam egy italt? Mi ez, óvoda?
9/15 anonim válasza:
Mi a túróért haragudna meg? :D haverként se viselnék el az életemben olyat, aki megsértődik mert iszok egy pohár bort szombat este, nem hogy párként….
10/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a csaladja miatt nem szereti,mert nagyon sok rokona alkoholista lett.
aug. 29. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!