Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is érzi úgy néha,hogy...

Más is érzi úgy néha,hogy csak addig jó amíg megnevetteti, felvidítja a másikat?

Figyelt kérdés

Én sajnos sokszor ezt érzem, éreztem a barátaimon és kollégáimon. Fiúk, lányok vegyesen.

Amíg nevettetek akkor menjek bulizni, igyak velük, beszéljek stb..

Aztán mikor magam alatt vagyok és mondjuk nekem lenne szükségem arra, hogy valaki meghallgasson vagy felvidítson akkor mindig azt veszem észre, hogy egyedül vagyok és nem számíthatok senkire.

Még attól sem akinek évekig segítettem kijönni egyszerelmi csalódásból.

Ha nekem van valami bajom akkor kb vagy leszarják, vagy gyere igyunk, de csak azért igyak, hogy,én megnevettessem őket. Vagy olyan fej, hogy jaj mi van már megint.. Attól az embertől akit én karoltam fel évekig..

#barátság #önzés #Felvidídás
aug. 28. 12:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem, mert nő vagyok. Pasim volt.
aug. 28. 16:31
 12/18 anonim ***** válasza:
11,az más,egy nőnek akkor nincs palija,ha nem akar
aug. 28. 16:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Rendben, de ennek mi köze ahhoz, hogy biztos a "sikerességem" miatt vannak barátaim?
aug. 28. 16:42
 14/18 anonim ***** válasza:
az emberek érdekből barátkoznak,valami kell legyen az adott illetőbe,amivel ők jól járnak
aug. 28. 16:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Sokat velem nem nyernek, maximum törődést meg szívességeket, de ezt én is ugyanúgy megkapom tőlük.
aug. 28. 16:51
 16/18 anonim ***** válasza:
szivességeket én is tettem,csak kapni nem kaptam
aug. 28. 16:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Attól, hogy rossz emberekkel veszed körül magad, még nem lesz minden emberi kapcsolat hamis.
aug. 28. 19:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Ezek a kapcsolatok akkor nem túl mélyek, hanem kifejezetten felszínesek. Ami manapság, sajnos, nagyon gyakori dolog.

Nagyon, de nagyon sokan csak érdekből barátkoznak, ismerkednek.

aug. 28. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!