Hogyan tudnék megnevettetni másokat?
Sajnos nálam nem fejlődött ki ez az érzék, de nagyon szeretném ha valahogy el tudnám érni, hogy az emberek környezetemben elengedjék magukat, nevessenek (de ne rajtam) és jól érezzék magukat a társaságomban.. Jelenleg inkább negatív hatást váltok ki sajnos, ezt szeretném megváltoztatni..
Nem vicceket akarok magolni vagy humoros történeteket bebiflázni (próbáltam, erőltetetten hat), hanem olyan tulajdonságokat szeretnék kifejleszteni, amitől jókedélyűen érzem magam és mások is hasonlóan érezik magukat környezetemben..
Hát pedig a jó humor alapja, hogy magadon is tudj nevetni, s elfogadd azt is, ha rajtad nevetnek (ami nem egyenlő a kegyetlen gúnyolódással és megszégyenítéssel).
A pofavágás, a lazaság (amikor látszik, hogy nem érdekelnek dolgok)kifejezetten érdekes tud lenni, arra felfigyelnek általában.
Légy laza. Amíg feszült vagy, az másokra is átragad. Hogy hogyan légy laza? Egyszerűen ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget a dolgoknak. Amúgy is, a dolgok többsége nem is ér annyit ;)
Szerintem néhány válaszoló itt félre értette a kérdést..
Nem humorista szeretnék lenni, hanem csak azt elérni, hogy az emberek jól érezzék magukat a közelemben.. Inkább jellemépítései és személyiségfejlődési aspektusból érdekel a válasz..
4. nem értettük félre,te mondasz mást
"Hogyan tudnék megnevettetni másokat?"
Mi erre válaszoltunk,és van különbség az között hogy nevetnek vagy az között hogy jól érzik magukat,döntsd el melyiket akarod
Tudod jobb helyeken nemcsak a kérdés címsorát, de a kifejtését is el szokás olvasni (nemhiába van odaírva). Nem mondtam mást, a részleteket elolvasva elég nyilvánvaló miért akarok másokat megnevettetni (és az is, hogyan nem). Gyengébbek kedvéért idéznék a feltett kérdésből:
"(...) szeretném ha valahogy el tudnám érni, hogy az emberek környezetemben elengedjék magukat, nevessenek (de ne rajtam) és jól érezzék magukat a társaságomban.. Jelenleg inkább negatív hatást váltok ki sajnos, ezt szeretném megváltoztatni..
Nem vicceket akarok magolni vagy humoros történeteket bebiflázni (...), hanem olyan tulajdonságokat szeretnék kifejleszteni, amitől jókedélyűen érzem magam és mások is hasonlóan érezik magukat környezetemben.."
Most már világos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!