Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen a jellemed: az emberek...

Milyen a jellemed: az emberek meg tudnak téged bántani szavakkal, vagy nem?

Figyelt kérdés
aug. 26. 02:10
A kérdező szavazást indított:
Van, aki meg tud bántani, és az fáj. 🥺
Engem senki sem tud megbántani. A szavak leperegnek rólam. 😎
31 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ miről van szó

Ha olyan dolog ami nem igaz az nyilván nem bánt viszont pl nők nagyon gyakran a kinézettemmel bántanak és az nagyon rosszul esik

aug. 26. 02:14
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Mindenkit meg tud bántani valaki.
aug. 26. 02:59
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Mivel nem vagyok szociopata, ezért persze...
aug. 26. 03:08
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
A szó fegyver. Nagyobb éle van, mint bármilyen pengének. Nagy sebet lehet vele ejteni.
aug. 26. 03:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Üres vagyok, el tudom engedni, ha bárki bántani próbálna. Szóval most azt mondanám, hogy nem tudnak.
aug. 26. 06:46
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

Esetleg hangsúllyal is lehet bántani, vagy olyan arcmimikával. (Kézmozdulat, testtartás.)

Attól is függ, hogy pl. hosszabb ideig szimpatikus volt az illető, jól kijövök vele. Aztán egyszercsak megváltozik a személyisége...

Több ilyen eset létezik.

aug. 26. 06:48
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem szociopataság hogy lesz@rom noname emberek véleményét. Közeli ismerősök meg nem bántanak
aug. 26. 07:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Régen nagyon érzékeny voltam, ilyesmikre, meg a hangsúlyra, mimikára főleg. Egy ideje azonban ez az érzékenység tompult, de még így is meg lehet sérteni szavakkal, meg az előbb felsoroltakkal. Már nem veszem annyira magamra, mint rég, illetve hamarabb is elengedem, mint előtte.
aug. 26. 09:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Túlságosan megszoktam, már lepereg rólam. Közeli ismerőseim meg nincsenek szóval attól sem kell félnem hogy megbántanának.
aug. 26. 09:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkit meg tud valami bántani, a jobb kérdés az, hogy mik bántanak meg. Pl. más rég magasról leszarom, néhány netes hülyegyerek mit gondol, de igenis meg tud bántani az elutasítás a szeretteimtől. Ez természetes.
aug. 26. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!