Miket terveztek őszre?
Figyelt kérdés
Vannak olyan célok, fogadalmatok, amiket ősszel szeretnétek megvalósítani?
Mit vártok az őszi 3 hónap alatt?
aug. 24. 13:32
1/13 anonim válasza:
A szakmámon belül megtanulok egy új területet, illetve ezzel és az egyéb eredményeimmel megágyazok az év végi fizuemelés kérésemnek.
2/13 Antiszociális lény válasza:
Semmi különöset nem tervezek, csak nagyon szeretném, ha legalább a hosszú nadrág/pullóver hordható ruha lenne.
3/13 anonim válasza:
Magamtól várod el dolgokat, nem pedig a hónapoktól.
Annak a folytatását tervezem, ami egész évben ment.
4/13 anonim válasza:
Fellélegzek, hogy vége a hosszú nappaloknak és a hőségnek. Tervek évszaktól függetlenül vannak.
5/13 anonim válasza:
Szeretnék kialakítani akkora ügyfélkört, hogy meglegyen a nettó 1 millió havonta. Szeretnék fogyni 10 kilót. Szeretném befejezni duolingóban a section 2-t. Szeretnék kijátszani a megvett játékok közül legalább hármat.
7/13 anonim válasza:
Én most fogok igazából nyaralni, mert eddig csak szenvedtem. Bízom benne, hogy a szeptember már elviselhető lesz, és végre csinálhatom, amihez eddig nem volt energiám.
8/13 anonim válasza:
Csak hogy elmúljon végre a kánikula. Amúgy semmit. Meló. El kéne menni egy-két gasztro rendezvényre.
10/13 anonim válasza:
Pár hét múlva kezdem a mesterképzést, ami miatt egyszerre vagyok izgatott és kicsit izgulok is. Egyrészt, mert elszoktam a tanulástól, másrészt meg kicsit beparáztattak páran, de bízom benne, hogy majd azért rendben lesz vele minden.
Illetve beiratkoztam egy tanfolyamra is, úgyhogy lesz majd dolog bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!