Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miket terveztek a nyárra?

Miket terveztek a nyárra?

Figyelt kérdés
2024. máj. 25. 20:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
55%
Dolgozni fogok, nem megyek nyaralni, mert nincs barátnőm. A terv igazából csak a sok edzés és a diéta.
2024. máj. 25. 20:57
 2/20 anonim ***** válasza:
66%
Egyik barátom házavató sütögetésével fog beindulni a nyár jövőhét szombaton. Aztán legjobb barátaimmal megyünk Mallorcára júliusban. Barátnőmmel megyek Velencébe augusztus elején. Én szeretnék még augusztus végén menni haverokkal Monacoba, de ezt még csak feldobtam ötletként, nincs lefixálva. Ezen kívül Siófokon leszek nyaralóban, de ez sincs még lefixálva hogy pontosan mikor. Függ attól is, hogy húgom mikor akar lemenni. Ő dolgozik nyáron, úgyhogy ilyen szempontból én rugalmasabb vagyok, tudok alkalmazkodni hogy mikor menjek le. Még két vizsgám van hátra egyetemen, de ha minden jól megy, jövőhéten letudom őket. Aztán kezdődik a nyáriszünetem szeptemberig. Ezen kívül nincs tervem, nem is szoktam előre eltervezni a dolgokat. Majd spontán jön, meg függ attól is hogy barátnőm vagy haverok hogy érnek rá programozni vagy nyaralni.
2024. máj. 25. 21:01
 3/20 anonim ***** válasza:
45%

Végig akarom dolgozni a nyarat.

Mivel sokan lesznek ekkor-akkor szabadságon így sok túlórával elég szépen meg szoktam ilyenkor szedni magam anyagilag. Aztán utána karácsonyi időszakban elköltöm magamra 🤣

Sose voltam nyaralós típus így ugyanaz lesz a menetrend mint az év többi időszakában.

29/f

2024. máj. 25. 21:11
 4/20 anonim ***** válasza:
Rengeteg melóm lesz, plusz a telekrendezéssel, háztervezéssel is haladni akarok
2024. máj. 25. 21:12
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Fejlődni úszásban, technikában és a leúszott távban is. Mellette sokat biciklizni.

Barátnőm nincs így nyaralás nem lesz, Balaton átúszás van tervben mint kisebb utazás.

Itthoni kisebb nagyobb munkákat megcsinálni.

2024. máj. 25. 21:17
 6/20 Noren1989 ***** válasza:

[link]

Ezt.

1/16-ban és 1/10-ben. RC és makett változatban.

2024. máj. 25. 21:41
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmi terv. Dolgozom, legfeljebb kiveszek 1 hetet a kánikula időszakban, de akkor csak itthon leszek.
2024. máj. 25. 21:53
 8/20 anonim ***** válasza:
35%
Bezárkózni tervezek a ventillátorral (szerencsére nem dolgozok, így csak akkor kell kimennem ha nagyon muszáj)
2024. máj. 25. 22:40
 9/20 anonim ***** válasza:
67%

1 hétre megyünk nyaralni, azt hiszem 5 éve nem voltunk, szóval már nagyon várom. De előtte nyár elején lesz az államvizsgám, szóval először még azt kéne túlélnem...

Lesz még két felvételis beszélgetésem, ha minden jól megy, de ezektől eltekintve semmilyen más, egyéb lefixált programom nincsen. Egyik barátnőmmel beszéltük, hogy jó lenne eljárni heti 1-2 alkalommal úszni, aminek amúgy örülnék, de nem tudom, mennyire fog majd összejönni.

2024. máj. 26. 00:19
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Balaton 1-2 hosszúhétvégére, azon kívül városon belül programok, koncertek, semmi extra. Hosszú szabit nem szoktam kivenni soha, mert én egész évben szeretek szabikra járni, inkább többször pihenek 3-4 napot, mint 1-2x sokat. Csak év végén veszem ki a két ünnep közötti részt és ott vagyok általában többet itthon.
2024. máj. 26. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!