Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miket terveztetek be hosszú...

Miket terveztetek be hosszú hétvégére?

Figyelt kérdés
Milyen terveitek vannak?

2023. okt. 20. 22:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Pihi, takarítás, mosás és lelkileg fel kell épülnöm.
2023. okt. 20. 22:29
 2/22 anonim ***** válasza:
12%
Miért milyen ünnep lesz??
2023. okt. 20. 22:46
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Pihenünk, elkaptunk valami takonykórt.
2023. okt. 20. 22:48
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Pihenés és majd amit hoz a sors.

2# október 23. Az 1956-os forradalom hőseinek ünneplése.

2023. okt. 20. 22:52
 5/22 A kérdező kommentje:

Én nemrég mentem ki belőle.

Még a lábaim is zsibbadtak, na meg a láz, orrfolyás, brr.

2023. okt. 20. 22:52
 6/22 anonim ***** válasza:
33%
4 - Köszi, nem tudtam mert én külföldön lakom.
2023. okt. 20. 22:57
 7/22 anonim ***** válasza:
72%

Holnapra: érdeklődés a szolgáltatónál, hogy miért nem működik az internet az okostelefonomon. Hétfőig működött, de a pontos dátumra nem emlékszem, hogy mikortól.

Nagyjából október első napjai óta működött a legnagyobb meglepetésemre. (Azelőtt nem jött be egyáltalán és úgy tudtam, hogy fizetni kell külön érte.)

Takarításhoz veszek néhány eszközt (portörlő rongyok, folyékony tisztítószer.) Ha meglesz a felmosóvödör is valahol, annak örülni fogok.

Szokásos temetőlátogatás. (Édesanyám urnája.)

Informatikus ismerősöm délutántól két napra elviszi magával a számítógépemet, hogy újratelepítse az operációs rendszert. Le fog járni a támogatás 25.-én tehát nagyon sietni kell. Nem fogok tudni netezni két napig. Ezt ki fogom bírni.

Délelőtt még próbálok az állásportálok ajánlatai között keresgélni valamit, hogy azért hétvégén se lazsáljak.

16 órától elvileg társasjáték klub a szokott helyünkön a párommal (mármint, hogy Ő is ott lesz.) De késni fogok, az biztos.

Viszonylag késő esti órákra tolódik az idegen nyelv (angol és német) gyakorlása egy ismerősömmel, akivel ritkultak jelentősen a találkozásaink az utóbbi időben.

Vasárnapot és hétfőt még annyira nem tudom. Csak nagyjából.

2023. okt. 20. 23:00
 8/22 anonim ***** válasza:
61%
4# Szívesen.
2023. okt. 20. 23:01
 9/22 anonim ***** válasza:
61%
8-as vagyok, elírtam. 2#-est és 8#-ast akartam írni. Elnéztem a számot.
2023. okt. 20. 23:02
 10/22 anonim ***** válasza:
0%

En is hasonloan terveztem volna mint 7. Hogy végre nem a meloban vagyok, igy haladhatnék mindennel.

Csak épp pl bútorszereles nyilaszárok javítása kapcsán egy ember se jön dolgozni..

Vagy banki ugyeket intéznék, de zárva lesz a bank..

Az összes egyéb hivatali dolgomrol se álmodozzak.

Aztán télre be se tudok vásarolni shoppingolni pl cipők kabátok terén, mert hó vége.

Ugyanezen okból programozni sincs kedvem, hogy egy forró teát se tudnék nyugodt szívvel meginni csak vigyek magammal max termoszban. Kegyetlen gáz.

Aztán örültem volna ha lezs pár randim de olyanokkal sikerult ismerkednem akik messziről se kellenének már látszik hogy egyik cssak szexre megy masik meg amolyan "karotnyelt", es csak kinbol megyek el hogy jobb mint otthon ülni.

Aztán ezek miatt megint marad az ismerősöm mint pasi legalább van aki átölel éjszaka és szeretget törődik bomolunk nevetünk. De vele se találkoznék ő is csak kínbol van.

A háztartást nalam akadályozza a depresszio ezt eloszor le kell küzdenem. Pl mindent ki akarok mosni, takarítani, bútorokat rendezni csak ez ugy szokott kezdődni hogy szétnézek a lakásban és kb elájulok es mély apátiába depresszióba esek a latványtól. Gyakorta inkább elmenekülök ottnonrol hogy ne lássam ez a jobbik eset mert az amikor egésznap inkanb ki se kelek az ágyból a mélydepresszio azt még nem tudtam soha lekuzdeni csak azzal hogy végre hétfő menni kell dolgozni mozduljak már meg.

Vagy elkezdek inni. Nem is tudom.

2023. okt. 20. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!