Ez mekkora hátrány a jövőre nézve?
Ha vigasztal: (pozitív értelemben) irigy vagyok arra, hogy egy ezermester veszett el benned. -Vannak nálad rosszabb adottságú emberek is, - még ha hihetetlennek tűnik is, így van!
Pl. Valamilyen "rejtélyes okból" ki vagyok otthon tiltva a konyhából! :DDD
(Nincs anyagi kapacitásunk 15 percenként új lábasokat, poharakat vásárolni és nincs konyha szolgálatra rendszeresített tűzoltókészülékünk, halon-rendszerünk, homokkal megtöltött ládánk sem - taktikai lapáttal.)
Néha elfogadja a feleségem segítségként, ha atombiztos műanyag serbliket elöblítek neki, de azon kívül csak legelni és (kávét, alkoholmentes sört, üdítőt, ásott vizet) inni lát szívesen odakint! :DDD
Ne keseredj el, az emberek többsége ilyen.
Én a saját munkában tapasztalom, hogy csomó helyen arra képtelenek, hogy két logikus gondolat megszülessen benne. Reggel bemegy, és kattingat 5 órát, másik hármat meg végig trécselnek, de gondolkodni azt már nem tudnak. Lépten nyomon tapasztalom, hogy a legtöbb ember úgy működik, hogyha valami nem úgy van ahogy előtte 60 alkalommal volt akkor megáll a tudomány és már nem tud dolgozni.
Akkor marad hátrány, ha nem teszel az ellen, hogy ez változzon.
Nem tudjuk mennyi idős vagy, milyen végezettséged van, így konkrétabba választ aligha tudunk adni, minthogy nézz körül felnőttképzések és szakmák közt, aztán biztosan lesz majd valami, ami tetszik és/vagy jó lehetsz benne.
Attól függ milyen céljaid vannak.
Ha a droid melóból megfizeted azokat akik elvégzik neked, amit te nem tudsz és ez elég az élettől, akkor semennyire nem probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!