Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket csaptak már be valamivel?

Titeket csaptak már be valamivel?

Figyelt kérdés
Ha igen mi volt az?
aug. 24. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
minden nap. Az élet hazugság, mindenki össze-vissza hazudozik. Érdemes hozzászokni.
aug. 24. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer azt mondták, hogy 40 után minden nap ajándék, de ma se kaptam semmit.
aug. 24. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt mondták, hogy a húgomat a gólya hozta, pedig csak anyám meglovagolta apámat.
aug. 24. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Lekopogva, de apróbb dolgokban, sajnos, fordult már elő. Meg volt egy nagyobb eset is, de ott, szerencsére, még időben kiderült, hogy nem az igazat vázolták fel nekünk, így az végül nem történt meg, csak majdnem. Még sportoltam és az edző mondott egy nagyon kedvező lehetőséget, de aztán hamar kiderült, hogy annak töredéke lett volna igaz a gyakorlatban.
aug. 24. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze, félrek/ró barátnő, kétszínű kolléga, hazudozó ügyfélszolgálatos a gázműveknél
aug. 24. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos sokszor.
aug. 29. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!