Téged zsaroltak már meg? Ha igen akkor mivel? Úgy érzem a feleségemet valamivel sakkban tartja egy ismerős csaj?
1
A megcsalást kizárnám, már csak azért is mert azt az asszony tudja a csajról.
2
Kérdeztem, terelte a kérdést a feleségem.
3
Na ő nem olyan:)
6
Ha ilyen leszbik dolgokra gondolsz, az se valószínű, az asszony nem menne bele.
Néhány ok amivel sakkban zarthatja a feleségedet:
1. A nejed terhes lett tőled de nem akar gyereket ezért elvetette és ezt nem közölte veled.
2. Míg te dolgoztál addig a csajjal kipróbáltak valami újat (leszbikusság).
3. A nejed a tudtod nélkül kétes pénzügyi döntést hozott amiről te nem tudhatsz.
4. Egy lánybúcsú szerű buliban a nejed orálisan kielégített egy ismeretlen pasit.
5. A nejed korábbi életének van egy titka amiről csak a barátnő tud.
Soroljam még?
Amikor hazaérsz akkor miért nem dobod ki a csajt mint macskát szarni és élsz boldogan a feleségeddel?
Esetleg mondhatnád a feleségednek: "Drágám! Nekem bármit elmondhatsz én mindent megbocsájtok Neked. De ezt a libát és a gyerekét nagyon nem viselem el. Légy szíves intézd úgy a dolgaidat, hogy többet ne legyenek itt!"
A csaj egy pszichopata aki rátok (a feleségedre) tapadt,és a feleséged egyszerűen nem meri kidobni.
Nézd meg Rob Estes-től "a veszély közelében"c. filmet.
Engem zsarolt már meg a barátnőm azzal, hogy ha akár csak egyszer is nem megyek elé a munkahelyére és nem viszem haza, akkor vagy szakít velem, vagy egy idő után félrelép.
Miután én közöltem vele, hogy ebben a kettőben pont megelőztelek, ugyanis pont 3 hete feküdtem le egy - csak számára ismeretlen - lánnyal, plusz pont a napokban akartam elmondani neki, hogy inkább ne folytassuk ezt a kapcsolatot, mert van más, akivel sokkal jobban megértjük egymást.
Ja, igen, három dologban is megelőztem, mert az autóm akkor pont szervizben volt.
Olyan ideges lett, hogy csak na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!