Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyarok közt aránylag...

A magyarok közt aránylag ugyanannyi proli van, mint nyugaton?

Figyelt kérdés
Sokan úgy mondják, hogy nyugaton műveltebbek, udvariasabbak az emberek, de én ezt annyira nem tapasztaltam. Amikor jártam Angliában rengeteg prolit láttam és nemcsak foci meccsre menők közt, hanem általában az utcán, fehér britek, nem bevándorlók. Ausztriában is élnek rokonaim, ők is azt mondták Bécsben is sok proli negyed van és az alkeszok jelentős része tősgyökeres osztrák. Meg hogy vidéken a parasztok ott is buták, mint a föld, csak gazdagabbak, mert több a támogatás, jobbak a gépeik. Azt az egyet nem tudom megítélni, hogy a magyarok vajon általánosságban tényleg trágárabbak-e a nyugatiakhoz képest, de ott is biztos van egy réteg, aki így beszél.

aug. 22. 10:28
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
69%
Jó kis hergelős poszt;)! Te olyan lehetsz, mint az impotens fa🌲sza: verhetetlen!
aug. 22. 10:53
 2/22 anonim ***** válasza:
71%

13 éve élek Ausztriában, sokkal műveltebbek, intelligensebbek, előzékenyebbek az emberek itt, mint Magyarországon.

Bécsből példát hozni kb. a legrosszabb, mert egy multikulti közösség, echte osztrákot nehezen találsz. Az, hogy a rokonaid szerint ki tősgyökeres osztrák, azt azért én feltétellel kezelném. Ha valaki 3. generációs török család gyereke, ott nőtt fel, ott szocializálódott, ott járt iskolába, az attól még török marad, viszi tovább a török mentalitást és életfelfogást, nem véletlenül nem állnak össze a valóban osztrák gyökerekkel rendelkező nők török f.szikkal. A magyar összeáll a törökkel, az osztráknak azért több esze van. Ez most csak egy példa volt.

Ha a proliság mércéje a trágár beszéd, akkor mindenki proli, mindenki szokott trágár módon beszélni, még ha sokan tagadják is ezt. Meg aztán jönnek a szokásos egyéni preferenciák, volt olyan barátnőm aki azt mondta, hogy csak a prolik húznak fehér zoknit... Szerintem meg nem. 100 ilyet fel lehetne sorolni, attól még nem lesz proli valaki, mert az öltözködési stílusa éppen nem a te ízlésednek megfelelő.

Szerintem Magyarország nagyon balkán mindenféle kontextusban.

aug. 22. 10:53
 3/22 anonim ***** válasza:
70%
Tobb a proli Magyarorszagon. Keletre haladva az orszagban pedig egyre ritkabb a kulturalt ertelmisegi kozeposztaly. Jo pelda Retekcen, ahol az egyetemi tanarok es hallgatok viselkedese, felfogasa is minosithetetlen... (az ertelmesebb kozuluk mar reg elvandorolt, ill. folyamatosan vandorol nyugatra).
aug. 22. 10:55
 4/22 anonim ***** válasza:
50%
A prolisag nem a csúnya beszéden múlik, el vagy te tevedve.
aug. 22. 11:27
 5/22 anonim ***** válasza:
47%
Te így ránézésre megállapítod valakiről, hogy proli? Ezzel fel kellene lépned.
aug. 22. 11:30
 6/22 anonim ***** válasza:
60%
A kulturáltság a külső (társadalmi) környezet függvénye is.
aug. 22. 11:31
 7/22 anonim ***** válasza:

Nem

Sokkal több

aug. 22. 12:05
 8/22 anonim ***** válasza:
31%
A proletár szó jelentésével tisztában vagy? Elég nagy kaszt,mindenhol. Aki fizetésbõl,bérmunkából él ide tartozik. Szóval mi a kérdés? A tiszteletlenség,alkoholizmus csak a lecsúszott emberekre lenne jellemzõ? Az újgazdag gyerekre nem? Akkor õ proli?
aug. 22. 12:12
 9/22 anonim ***** válasza:
87%

Svájcban itt úgy mondjuk, hogy Prolet. Arra mondjuk, aki egy elmaradott/visszamaradott viselkedésü, müveltségtöl távol álló, életstilusában ezt megmutató/meglátható/megnyilvánuló személy.

Ó, és rengeteg van itt belöle (föleg tösgyökeres)!

Én is azt tapasztaltam amit TE.

aug. 22. 12:50
 10/22 anonim ***** válasza:
84%
Ez sajnos nem vagyonon múlik, egyszerűen a többség mindenhol nyomorodott. A mérték és a mód persze lehet más. Talán az IQ-val tudnám összevetni, az is kb. mindenhol normális eloszlású (oké relatív de akkor is).
aug. 22. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!