Vannak itt olyan angliai magyarok, akik most 80%-os fizetést kapnak, ugyanannyi rentet fizettek vagy kaptok kedvezményt?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 17:55
1/9 anonim válasza:
Minek az?
Az egy millió forintos fizetésből nem jön ki a 100 ezer forintos lakásdíj?
2/9 anonim válasza:
Szia.
Nem angliai vagyok, de Németországban élek.
Most a cégünk áll, így nem kell bemenni és 70%os bért kapunk.
A rezsi + lakbér ár változatlan.
3/9 anonim válasza:
Első, minek szólsz bele olyanba, amiről láthatóan halványlila gőzöd sincs?
Én rendesen kapok pénzt, de rendesen dolgozom is, home officeban.
(Meg alapban bérszámfejtő vagyok, úgyhogy mondhatni, fizetünk magunknak...)
4/9 anonim válasza:
A fiamék élnek kinn, ugyanannyi rentet fizetnek, nem kaptak kedvezményt, viszont teljes fizetést kapnak, mert karanténba kellett 2 hétre vonulniuk.
5/9 A kérdező kommentje:
Az első kivételével köszönöm mindenkinek a válaszokat. Azért kérdeztem, mert nekünk sincs kedvezmény a rentből, így elég szűkösen vagyunk.
2020. ápr. 15. 00:52
6/9 anonim válasza:
Igen és nem kapunk kedvezményt. Esetleg alkudozni lehet arról hogy egy picit vegyen le belőle és majd vissza fizetitek.
7/9 anonim válasza:
Teljes fizu és a rent ugyan annyi, viszont rengeteg ingyen kaját és más kedvezményt kapunk.
8/9 anonim válasza:
Igen, a rent teljes, a fizu 80 szazalek.
9/9 anonim válasza:
Itt is ugyanez a helyzet fizetés 80 % a Rent az ugyanaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!