Miért van szinte világ szintű férfi gyűlölet?
Senkit nem érdekel, hogy mit látsz a saját kis önelégült gyűlölködő frusztrált világodban. Nem releváns.
Attól még amit írtam az valós. Nyilván a legtöbb ilyen elmebeteg nem fogja magára kiírni, hogy az. Hanem az interneten keresztül olyan nagy legény ahogy te is.
Én nem hívok senkit sehova, azt írsz amit akarsz. Femcel pedig nem lehetek.
"tele van ezzel a hírrel csomó oldal."
Itt lesz a baj. Én a valóságban élek és emberek közé is megyek, ben a híroldalakból merítem a látszögemet.
Értem.
Tehát te aszerint tájékozódsz, hogy valamelyik haverod mit mondott vagy az utcában a Margit néni mit hallott. Bölcs vagy.
#22 Ez nem áldozati szerepbe bújt gyűlölködés amit mondok, hanem az a fajta igazság, amire szükség van: Azt is megmondom, hogy miért.
A közel keleten kívül Olyan világot élünk, ahol már ha csak negatív véleményt is mondanak nőről, női viselkedésről, női szokásról, lehet az a negatív vélemény akármilyen kultúrált, az nőgyűlölet, női bántalmazás, és a többi. Hogy lenne ott elszaporodva a férfi erőszak, ahol egy férfi csicskává válik, ha a nő kétségbe vonja a férfiasságát, vagy a nemiszerve méretét? Hogy lenne ott nőgyűlölet elszaporodva, ahol egy kis nem egyetértés van, már megy az incelezés? Hogy lenne ott nőgyűlölet elszaporodva, ahol már az is lelkibántalmazás, ha úgy szakítanak egy nővel, hogy a nő nem akarja? Ha egy nőre kezet emelnek (még csak nem is pofont kap, hanem kezet emelnek) ott megy a kezet emelőre legalább 5 white knight helyben hagyja. Mi több. Ha férfiről van szó és utálni kell, a legnagyobb ellenségű nők és BFF-ek lesznek, fordítva meg nem megy, mert a férfiaknál megy a falkaösztön és az alfahím demonstrálása. A férfi erőszak egymásközt létezik, amikor valaki rosszat mond a másik nőjéről vagy a kiszemeltjéről. Ha nővel szemben létezik is, akkor nagyon elenyészően minimálisan. Ebben "kiherélt" férfiszolga világban pedig pont nem az erőszakos bántalmazó férfizésre van szükség. Az addig rendben volt, amíg az erőszakot vissza kellett szorítani, de hol vagyunk attól már? Szerinted azt a videót amit belinkeltem én csináltam talán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!