Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van szinte világ szintű...

Miért van szinte világ szintű férfi gyűlölet?

Figyelt kérdés
aug. 22. 07:29
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
52%
Szerinted? El kéne olvasni a panaszokat. Ha rád nem vonatkoznak, akkor nem kell magadra venni, és téged nem gyűlöl senki valószínűleg.
aug. 22. 07:31
 2/28 anonim ***** válasza:
70%
Ez egy állító kérdés, és elég megalapozatlannak tűnik. Előbb írd le hogy miért gondolod ezt, hogy legyen mire reagálni.
aug. 22. 07:35
 3/28 anonim ***** válasza:
60%
Igazad van, kérdező. A nagyhatalmak vezető politikusai, mágnásai mind férfiak, és még ők is annyira gyűlölik a férfiakat, hogy háborúkba küldik őket.
aug. 22. 07:39
 4/28 anonim ***** válasza:
42%
Nincs.
aug. 22. 07:40
 5/28 A kérdező kommentje:
aug. 22. 07:48
 6/28 anonim ***** válasza:
73%
Írd le mi a bajod, senki nem fog megnézni egy 25 perces videót. Nem ér ennyit a provokációd amit bármikor törölhetnek.
aug. 22. 07:54
 7/28 anonim ***** válasza:
20%
A woke része a fehér- és kereszténygyűlölet mellett a férfigyűlölet is, márpedig a világnak ezen a részén woke diktatúra van.
aug. 22. 08:03
 8/28 anonim ***** válasza:
86%
Nekem sincs kedvem megnézni a videót, szóval körmölj inkább.
aug. 22. 08:11
 9/28 A kérdező kommentje:

Na tehát:

Sok a kifogás.

Az első kifogás itt az volt, hogy nem tudom alátámasztani az érveimet. Amikor mutatok egy videót (még csak nem is magyart, hogy ne lehessen azzal vádolni, hogy ezt biztosan én csináltam és a saját videómmal támasztom alá az érveimet), akkor meg hogy jáááááj senki nem fog megnézni egy 25 perces videót a "provokációm" miatt.

A napi incel nem én vagyok, de ha létezik is napi incel, abból csak egy van. A napi femcelből meg rengeteg. Nem értem az utóbbi miért nem zavar senkit. Túl sokan vannak és nem tud mindenkit mindegyik zavarni, és nem akarják megsérteni őket azzal, hogy az egyik ki van emelve a zavarásban, a többi meg le van sz@rva, vagy mi?

aug. 22. 08:15
 10/28 anonim ***** válasza:
0%

"Nem értem az utóbbi miért nem zavar senkit"

Nem értem, miért hazudsz.

aug. 22. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!