Miért van szinte világ szintű férfi gyűlölet?
#15: a magyar Országgyűlésben, az amerikai szenátusban illetve Képviselőházban mennyi a férfiak aránya?
Erre van érved?
Pont ugyan annyira van férfi gyűlölet, mint nő. Sőt.. szerintem sokkal inkább van nők irányába gyűlölet, mert sok férfinak nincs lehetősége (persze többnyire saját hibája végett) szexre és emiatt megőrülnek.
Pont a hetekbe lett felkapott hír, hogy van egy fórum ahol utcán fényképezik a nőket és aztán a fórumon meg azt taglalják, hogy el kéne vágni a torkát vagy meg kellene erőszakolni stb.. Mutass nekem egy hasonló oldalt is női részről! (és ez szerintem még csak a jéghegy csúcsa..)
Azt szerintem meg köszönje meg minden magát annyira sértettnek érzet férfi egy másiknak, hogyha esetleg "csúnyán" nyilatkozik valaki a férfi nemről. Oké, ez is általánosítás és a legtöbb férfi nem egy perverz erőszaktevő szatír, de aki így tekint rám azért mert valamikor sérelem érte azt én szimplán elengedem és nem veszem úgy magamram, mint ahogyan te.
Szóval számomra sokkal inkább belőled sugárzik a nőgyűlölet, mintsem a legtöbb általam ismert nőből a férfiak iránti hatalmas ellenszenv..
"Megnézitek a videót és reagáltok!"
Elkényeztetett kölyök... Azt hiszi hogy munkaidőben linkel itt egy videót, aztán rajta kívül másnak is van ideje megnézni.
Kapcsold ki a netet fél percre, menj ki az utcára, és rögtön megszűnik ez a híres neves világszintű férfigyűlölet, meg a femcelek, meg a fél órás agymosóvideók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!