Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van szinte világ szintű...

Miért van szinte világ szintű férfi gyűlölet?

Figyelt kérdés
aug. 22. 07:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
55%

#15: a magyar Országgyűlésben, az amerikai szenátusban illetve Képviselőházban mennyi a férfiak aránya?

Erre van érved?

aug. 22. 09:06
 12/28 anonim ***** válasza:
71%

Pont ugyan annyira van férfi gyűlölet, mint nő. Sőt.. szerintem sokkal inkább van nők irányába gyűlölet, mert sok férfinak nincs lehetősége (persze többnyire saját hibája végett) szexre és emiatt megőrülnek.

Pont a hetekbe lett felkapott hír, hogy van egy fórum ahol utcán fényképezik a nőket és aztán a fórumon meg azt taglalják, hogy el kéne vágni a torkát vagy meg kellene erőszakolni stb.. Mutass nekem egy hasonló oldalt is női részről! (és ez szerintem még csak a jéghegy csúcsa..)

Azt szerintem meg köszönje meg minden magát annyira sértettnek érzet férfi egy másiknak, hogyha esetleg "csúnyán" nyilatkozik valaki a férfi nemről. Oké, ez is általánosítás és a legtöbb férfi nem egy perverz erőszaktevő szatír, de aki így tekint rám azért mert valamikor sérelem érte azt én szimplán elengedem és nem veszem úgy magamram, mint ahogyan te.

Szóval számomra sokkal inkább belőled sugárzik a nőgyűlölet, mintsem a legtöbb általam ismert nőből a férfiak iránti hatalmas ellenszenv..

aug. 22. 09:10
 13/28 A kérdező kommentje:
#16 Van érvem. Egy korábbira is van érvem, a háborüsra. De mivel korrekt és dain gyerek vagyok, nem most rögtön válaszolok rá, hagyok időt, hogy rájöjjetek, miért hülyeség, amit ìrtatok. Jobb ha magatoktól jöttök rá, mint ha más fedi fel.
aug. 22. 09:20
 14/28 anonim ***** válasza:
54%
Nincs.
aug. 22. 09:26
 15/28 anonim ***** válasza:
57%
#18: értem. Szóval rájöttél, hogy erre nem tudsz mit lépni, szóval marad a színjáték meg YouTube videók.
aug. 22. 09:28
 16/28 anonim ***** válasza:
72%

"Megnézitek a videót és reagáltok!"

Elkényeztetett kölyök... Azt hiszi hogy munkaidőben linkel itt egy videót, aztán rajta kívül másnak is van ideje megnézni.

Kapcsold ki a netet fél percre, menj ki az utcára, és rögtön megszűnik ez a híres neves világszintű férfigyűlölet, meg a femcelek, meg a fél órás agymosóvideók.

aug. 22. 13:58
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem elkényeztetett kölyök, hanem úgy ír vissza, ahogy hozzá beszélnek. "Körmölj tovább" ugyebár, de semmi baj viselkedj csak fölényes lejetelően, azt hívd a moderátort ha hasonló hangvételbe reagálom le. Tudod, ahogy eddig is.
aug. 22. 14:41
 18/28 A kérdező kommentje:
Na látom kezd átmenni a téma bántalmazó férfizésbe, most a 14 által. Vagy ne írj rémtörténeteket, vagy ne közel keleti példákat hozz elő, mert mi nem az vagyunk.
aug. 22. 14:43
 19/28 anonim ***** válasza:
71%
Az nem közel-keleti példa volt, magyar nők netről letöltött képeivel illusztrálva fantáziálták a kínzásukat és megölésüket. A témaindító vagy képfeltöltő is magyar. Úgyhogy "mi" is azok vagyunk.
aug. 22. 14:53
 20/28 A kérdező kommentje:
De már olyan irreális fiktív rém történekjel próbálják igazolni, hogy mekkora férfi erőszak világot élünk, hogy már épp hogy csak valaki a halálból nem jött vissza.
aug. 22. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!