Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek a BME VIK...

Mi a véleményetek a BME VIK gólyatáborában történt dolgokról?

Figyelt kérdés
[link]
aug. 21. 14:21
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
89%

Gyógyszert elvenni nem hangzik túl legálisnak.

Az egész szánalmas és felháborító. Mindenkinek ott kellett volna hagyni őket már az első napon.

aug. 21. 14:26
 2/37 anonim ***** válasza:
86%
Felháborító az egész, a felsőbbévesek mégis mit gondolnak?
aug. 21. 14:33
 3/37 anonim ***** válasza:
91%

Nyilván van némi szívatás a gólyatáborokban, nálunk is volt (budapesti egyetem), nincs is vele gond, na de ez? Elvenni a gyógyszereket? Korlátozni a mosdóhasználatot? Ez nem normális és én az első nap után hazamentem volna. Nem akarom elhinni, hogy ennyire nem volt értelmes felügyelet.

23/N

aug. 21. 14:41
 4/37 anonim ***** válasza:
18%
Leírnám, hogy mi a helyzet, de az értelmes válaszokat úgyis csak lepontozzák
aug. 21. 14:50
 5/37 anonim ***** válasza:
85%

Borzalmas és felelősségre kellene vonni azt aki ebben benne volt.

Mi az, hogy elveszik a gyógyszert? És ha valaki szívbetegségére szed gyógyszert? Vagy cukros?

Meg mi az, hogy átnézik felnőtt emberek táskáját? Általános iskolában volt utoljára ilyen.

Biztos, hogy ott hagytam volna őket én is az első napon.

aug. 21. 14:51
 6/37 anonim ***** válasza:
1%
lassan 40 vagyok,még nem voltam nővel,szerinted meghatnak a gólyások sorsai?
aug. 21. 15:00
 7/37 anonim ***** válasza:
14%
Látod ezt mondom xDD ennyi eszetek van fidernyákok :DDDDDDDDD
aug. 21. 15:01
 8/37 anonim ***** válasza:
86%
Minél több helyen, minél több posztban el kellene mesélni ezeket a történeteket, az elkövetők teljes nevével. Hagy tudják meg, milyen emberek járnak egyetemekre. Én nem értek egyet azzal, hogy nincs semmi gond a gólyatábori szívatásokkal. A gólyatábornak a pozitív közösségépítés lenne a feladata/szerepe, nem az idétlen, IQ nélküli szívatás. Egyetemre járó, elvileg jóképességű fiatalokról beszélünk, a jövő értelmiségi rétegéről, akiknek ha csak egy kicsi hatalom is van a kezükben (jelen esetben egy-két évvel idősebbek a gólyáknál), máris visszaélnek a fölényükkel. Ez mélyen tükrözi a jellemüket. Ha máshol meg tudják szervezni a gólytáborokat kulturáltan, emberhez MÉLTÓ módon, akkor itt miért nem sikerült? Egyébként ez a cikkben említett Radács Kristóf a Fidelitasos Radácsi Kristóf? Mert akkor minden világos. Meg van az utánpótlás szellemi színvonalban...
aug. 21. 15:01
 9/37 anonim ***** válasza:
0%
7,orbánt hagyjuk ki ebből,itt a nőkről van szó....
aug. 21. 15:07
 10/37 anonim ***** válasza:
16%
szegény gólyák,nem vihetnek kotónt a suliba,majd bactok máshol,megoldjátok ti....
aug. 21. 15:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!