1/37 anonim válasza:
Gyógyszert elvenni nem hangzik túl legálisnak.
Az egész szánalmas és felháborító. Mindenkinek ott kellett volna hagyni őket már az első napon.
2/37 anonim válasza:
Felháborító az egész, a felsőbbévesek mégis mit gondolnak?
3/37 anonim válasza:
Nyilván van némi szívatás a gólyatáborokban, nálunk is volt (budapesti egyetem), nincs is vele gond, na de ez? Elvenni a gyógyszereket? Korlátozni a mosdóhasználatot? Ez nem normális és én az első nap után hazamentem volna. Nem akarom elhinni, hogy ennyire nem volt értelmes felügyelet.
23/N
4/37 anonim válasza:
Leírnám, hogy mi a helyzet, de az értelmes válaszokat úgyis csak lepontozzák
5/37 anonim válasza:
Borzalmas és felelősségre kellene vonni azt aki ebben benne volt.
Mi az, hogy elveszik a gyógyszert? És ha valaki szívbetegségére szed gyógyszert? Vagy cukros?
Meg mi az, hogy átnézik felnőtt emberek táskáját? Általános iskolában volt utoljára ilyen.
Biztos, hogy ott hagytam volna őket én is az első napon.
6/37 anonim válasza:
lassan 40 vagyok,még nem voltam nővel,szerinted meghatnak a gólyások sorsai?
7/37 anonim válasza:
Látod ezt mondom xDD ennyi eszetek van fidernyákok :DDDDDDDDD
8/37 anonim válasza:
Minél több helyen, minél több posztban el kellene mesélni ezeket a történeteket, az elkövetők teljes nevével. Hagy tudják meg, milyen emberek járnak egyetemekre. Én nem értek egyet azzal, hogy nincs semmi gond a gólyatábori szívatásokkal. A gólyatábornak a pozitív közösségépítés lenne a feladata/szerepe, nem az idétlen, IQ nélküli szívatás. Egyetemre járó, elvileg jóképességű fiatalokról beszélünk, a jövő értelmiségi rétegéről, akiknek ha csak egy kicsi hatalom is van a kezükben (jelen esetben egy-két évvel idősebbek a gólyáknál), máris visszaélnek a fölényükkel. Ez mélyen tükrözi a jellemüket. Ha máshol meg tudják szervezni a gólytáborokat kulturáltan, emberhez MÉLTÓ módon, akkor itt miért nem sikerült? Egyébként ez a cikkben említett Radács Kristóf a Fidelitasos Radácsi Kristóf? Mert akkor minden világos. Meg van az utánpótlás szellemi színvonalban...
9/37 anonim válasza:
7,orbánt hagyjuk ki ebből,itt a nőkről van szó....
10/37 anonim válasza:
szegény gólyák,nem vihetnek kotónt a suliba,majd bactok máshol,megoldjátok ti....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!