Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is van úgy, hogy nem...

Más is van úgy, hogy nem fekszik le késő esti/hajnalig, csak hogy még ne legyen holnap?

Figyelt kérdés

Ha hamarabb lefekszek akkor nem lenne semmi életem. Csak munka, megfőzés másnapra és alvás. És ennyi az élet.

Annyira nincs időm élni, de annyira szeretnék, hogy inkább később fekszek le, csak hogy legyen egy kis szabadidőm.

Hiszen amíg még nincs másnap, addig még kiélheti magát az ember valamennyire.

Más is van így?

aug. 21. 12:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező ellentmondásos vagy.

Az egész 2-es kommented vs. "A kérdés nem rólam szól,".

A kérdés burkoltan valójában rólad szól. A 7-es meg szerintem azért szerette volna tudni azokat, amiket kérdezett, hogy miért nincs napközben szabadidőd, hogy miért vagy kénytelen alvás helyett ébren lenni éjszaka.

Nem olyan bonyolult őszintének lenni. Neked nincs időd napközben, akkor magyarázd meg, hogy miért nincs. Egyébként pedig arra van időd, amire akarod, amire szánsz.

aug. 21. 14:34
 12/19 anonim ***** válasza:
52%

Nem szükségesek ezek az adatok a kérdés megválaszolásához.

Pont.

Ne nyomassátok, ne kezdjetek el veszekedni rajta, nem szükséges tudni mit dolgozik stb, anélkül is meglehet válaszolni a kérdést.

Kész.

aug. 21. 14:36
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Jelentve, mert csak kötekszel.

Pont.

aug. 21. 14:49
 14/19 anonim ***** válasza:
46%
Azért kérdeztem rá ezekre, mert ezek tudatában könnyebb tanácsot adni, aztán vagy megfogadja vagy nem. Leírhatom én, hogy nekem van MINDENRE szabadidőm, de attól nem lesz előrébb a kérdező. Szimpla jó szándek volt bennem, erre megkapom, hogy "Mi közöm hozzá". Kérdező inkább szerencsés, mert annyi troll van ezen az oldalon, hogy értékelhetné ha valaki segíteni akar.
aug. 21. 14:52
 15/19 A kérdező kommentje:

A)

Igen, én is tapasztalok ilyet.

vagy

B)

Nem, én nem tapasztalok ilyet.

Az "én" itt az adott válaszolóra értendő. Tehát hogy az adott válaszoló (!!!) tapasztal-e ilyet (A), vagy sem (B).

Tehát a kérdés NEM rólam szól.

aug. 21. 15:24
 16/19 anonim ***** válasza:
54%
Én nem vagyok így vele, valamit nagyon rosszul csinálhatsz ha ebből áll az életed.
aug. 21. 15:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy olyan időszakom gimi alatt, de csakis nyáron, amikor rendszeresen sokáig fennmaradtam (ami akkoriban hajnali 2-3 órát jelentett), hogy azzal kicsit "meghosszabbítsam" a napom. Akkor volt egy kis nyugtom, csend is, és békésen, megszakítás nélkül tudtam olvasni, sorozatot nézni. Azóta csak elvétve van ilyen napom.
aug. 21. 16:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, egyre jobban. Viszont lényegében semmi értelme, mert sajna h*eségekkel tölrtöm az időt így is, valamint egyre jobban fáradt maradok a nem megfelelő alvás miatt.
aug. 21. 17:22
 19/19 Szolovjov ***** válasza:
Én értem a dolgot. Csináltam ilyet én is, csak másért. Amikor utáltam a munkámat, akkor voltam így. Minél több itthon töltött nyugodt percet akartam átélni és nem átaludni.
aug. 21. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!