Más is van úgy, hogy nem fekszik le késő esti/hajnalig, csak hogy még ne legyen holnap?
Ha hamarabb lefekszek akkor nem lenne semmi életem. Csak munka, megfőzés másnapra és alvás. És ennyi az élet.
Annyira nincs időm élni, de annyira szeretnék, hogy inkább később fekszek le, csak hogy legyen egy kis szabadidőm.
Hiszen amíg még nincs másnap, addig még kiélheti magát az ember valamennyire.
Más is van így?
Kérdező ellentmondásos vagy.
Az egész 2-es kommented vs. "A kérdés nem rólam szól,".
A kérdés burkoltan valójában rólad szól. A 7-es meg szerintem azért szerette volna tudni azokat, amiket kérdezett, hogy miért nincs napközben szabadidőd, hogy miért vagy kénytelen alvás helyett ébren lenni éjszaka.
Nem olyan bonyolult őszintének lenni. Neked nincs időd napközben, akkor magyarázd meg, hogy miért nincs. Egyébként pedig arra van időd, amire akarod, amire szánsz.
Nem szükségesek ezek az adatok a kérdés megválaszolásához.
Pont.
Ne nyomassátok, ne kezdjetek el veszekedni rajta, nem szükséges tudni mit dolgozik stb, anélkül is meglehet válaszolni a kérdést.
Kész.
A)
Igen, én is tapasztalok ilyet.
vagy
B)
Nem, én nem tapasztalok ilyet.
Az "én" itt az adott válaszolóra értendő. Tehát hogy az adott válaszoló (!!!) tapasztal-e ilyet (A), vagy sem (B).
Tehát a kérdés NEM rólam szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!