Dolgoznál éjszaka? 21-22 órától hajnali 1-2-3 óráig?
Figyelt kérdés
8 óra bejelentés.
H-Szo.
Nettó 220-250E Ft/hó
A ponton 8 db raklapos áru fel békázása a teherautóra, majd el vezetni a B pontig ahol te le rakodsz és vissza is rakodsz, aztán az A ponton le rakodsz és vége a napnak.
2022. jún. 16. 21:25
1/23 Metionin válasza:
Ha nem lenne jobb, akkor igen. Diákkoromban folyamatosan éjszakáztam 22-6-ig. Ha azt kibírtam, ezt is kibírnám, főleg hogy nem kellene mellette tanulni is. De az éjszakázás hosszú távon egészségtelen, amit sajnos megtapasztaltam, szóval csak addig csinálnám, amíg jobbat nem találnék.
3/23 A kérdező kommentje:
Milyen egészségügyi problémáid lettek?
2022. jún. 16. 21:29
4/23 A kérdező kommentje:
#2 Miért?
2022. jún. 16. 21:29
5/23 Miss Endzsi válasza:
Régen bírtam az éjszakást, kedvencem volt, most már inkább korán kelek, sokkal több energiám van így, de ha nincs ás mehet, de közben folyton keresném a kiutat.
6/23 anonim válasza:
Heti 6 napon ejszaka melozni 5-6 orakat, rakodni es melle vezetni is, a minimalber +10-15%-os fizetesert? Csak ha a masik opcio az ehenhalas.
8/23 A kérdező kommentje:
#7 Miért?
2022. jún. 16. 21:38
9/23 Metionin válasza:
3. Teljesen felborult a bioritmusom, miután leálltam az éjszakázással, nagyjából egy év kellett hogy újra "megtanuljak aludni". Pedig melatonint is szedtem. Időnként hormonális okokból van migrénem, általában 3-4 havonta de akkoriban kb. 2 hetente előjött. Vitaminhiányaim is kialakultak, a vashiányom rosszabbodott.
10/23 anonim válasza:
Igen. Imadnám, mert éjjel mindig aktívabb vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!