Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is van úgy, hogy nem...

Más is van úgy, hogy nem fekszik le késő esti/hajnalig, csak hogy még ne legyen holnap?

Figyelt kérdés

Ha hamarabb lefekszek akkor nem lenne semmi életem. Csak munka, megfőzés másnapra és alvás. És ennyi az élet.

Annyira nincs időm élni, de annyira szeretnék, hogy inkább később fekszek le, csak hogy legyen egy kis szabadidőm.

Hiszen amíg még nincs másnap, addig még kiélheti magát az ember valamennyire.

Más is van így?

aug. 21. 12:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Csinálsz valami értelemeset, ami miatt ezt választod, ahelyett, hogy kipihennéd magad?
aug. 21. 13:04
 2/19 A kérdező kommentje:

Egész nap értelmeset csinálok, azért nincs semmi szabadidőm.

Nekem arra is van igenyem hogy legyen SZABADidőm, amikor MINDEGY hogy mennyire értelmes vagy értelmetlen, amit csinálok.

Tudom sokaknak nicns erre igénye, nekem van. Nekem ezt jelenti a SZABADidő.

aug. 21. 13:07
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen én pl kesobb fekszel le hogy legyen énidőm is vagy szabad tevékenységem is.

De néha meg hajnalban is kelek inkább hogy ne az legyen oltozés indulás hanem elotte lehessen "életem" is.

Ugyanigy vagyok:(

aug. 21. 13:08
 4/19 anonim ***** válasza:
*fekszem le
 5/19 anonim ***** válasza:

Igen, azért csinálom, mert akkor van Nekem is időm minden másra, csak próbálom ki max-olni a napot, napközben folyamatos pörgés van, ügyintézés, segítés, takarítás, rokonok, háziállat, házkörüli tennivalók, minőségi idő töltés családdal és még sorolhatnám...

Éjszaka van annyi időm és magányom, hogy el tudjak manga-t olvasni például, vagy játszani egy tényleg kicsit, haladni a saját dolgaimmal.

Ilyenkor hagy békén mindenki és azt csinálhatok, amit szeretnék.

De próbálok legalább 5-6 órát aludni, minimum.

6/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem értettél meg. Az értelmes alatt azt értettem, hogy nem a plafont bámulod, hanem magaddal foglalkozol, vagy a hobbiddal törődsz és emiatt áldozod fel azt, hogy ki tudd magad pihenni.

Ha nem adod meg a szervezetednek a megfelelő mennyiségű alvást, pihenést, az az egészséged és a teljesítőképességed rovására fog menni. Ha nem pihened ki magad, a szervezeted legyengül és egy legyengült szervezet könnyebben lesz beteg.

aug. 21. 13:24
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
Szabad tudni mit dolgozol és mennyit keresel? Hány emberre főzöl? Van párod?
aug. 21. 13:26
 8/19 anonim ***** válasza:
75%
Előző, ehhez mi közöd van amúgy?
aug. 21. 13:49
 9/19 A kérdező kommentje:

Semmi köze nincs hozzá, és a kérdés megválaszolásához sem kell tudnia. Pont ezért nem is fogom megmondani.

Azért akarja tudni, hogy meg tudja mondani kívülről, fotelből, látatlanban, egy internetes oldalon, hogy adott életkörülmények között élve nekem (vagy bárkinek) mennyi szabadidőm/szabadidőnk van.

A kérdés nem rólam szól, hanem arról, hogy más (tehát nem én!!!) is tapasztal-e ilyet. Max megírja, hogy nem, nekem elég szabadidőm van. Ennyi.

A többieknek köszi a válaszokat!

aug. 21. 14:00
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, 7-es voltam. Elnézést, hogy tanácsot akartam volna adni. Udvariasan megkérdeztem, hogy lehet-e tudni, nem értem a kiakadást. Az meg, hogy mi közöm van hozzá... Névtelek vagyunk amúgyis. Amikor elolvastam a kérdést, még sajnáltalak is, hát most már nem.
aug. 21. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!