Csak az én Nővérem ilyen erős? 😍 60 kilós, 25 éve küzdősportoló nővérem mindig kérte, hogy teljes erőből rúgjak vagy üssek bele, mint erős, 110 kilós férfi. Bírta. Pár mozdulattal lefegyverzett. Színizom. Ha meg akarna verni, esélyem se lenne.
Figyelt kérdés
aug. 21. 06:11
3/14 anonim válasza:
Osztan nem ment még össze egy nálánál dominánsabb nővel, akitől beparázott? Ez a történet mikor folytatódik a 2111. részével?
4/14 anonim válasza:
Miért legális az ilyen perverzek létezése? 😫
5/14 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok meddig maradhat a napi kamu xD
6/14 anonim válasza:
Ez a szánalmas perverz aki erős kislányokra izgul, jellemző szófordulat esélye se lenne neki olyan erős a kislány, szétveri de kislány kibírja, vagy kislány szkanderbe leverte a karját
7/14 anonim válasza:
Az én nővérem nem ennyire erős. De amúgy mi normális család vagyunk, nem ütjük egymást.
8/14 anonim válasza:
Nem biztos,lehet,hogy más nővére is van ilyen erős,vagy még erősebb is.
9/14 anonim válasza:
Perverz kamus fantáziálgató hülye gyerek vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!