Miért ilyen beképzeltek, nagyképűek a texasi emberek?
Figyelt kérdés
Ugye az amerikaiak eleve nem a szerénységükről ismertek, viszont a texasiak az USA-n belül is kifejezetten büszkék arra, honnan is jöttek. Lenézik a többi államot, azt hiszik hogy az államuk egy igazi földi paradicsom az USA-n belül és kifejezetten elítélik, ha valaki egy másik államot szeret vagy éppen másik államból költözik Texasba.aug. 20. 14:25
1/11 anonim válasza:
Nem tudom. Én csak a Dzsokit, a Bobit, a Szamantát, a Pamelát meg a Lüszit ismertem Texasból, de ők nem néztek le senkit, aki egy másik államot szeretett. Mondjuk az igaz, hogy nem voltak szerények, de hát volt is mire szerénytelennek lenniük.
(Ilyen kérdésre ilyen válasz.)
2/11 anonim válasza:
Mert megtehetik,gazdag jómódú állam,ennyi
3/11 anonim válasza:
Szerintem cseréld ki as texasi embereket magyarra. A különbség csak az, hogy büszkének lenni sem igazán van mire.
4/11 anonim válasza:
Én ismertem texasi embereket. Mindegyikük jó fej és normális volt, egyik sem nézett le senkit, még minket, csóringer magyarokat sem.
5/11 anonim válasza:
Én is ismerek texasi embert. Igazi nagy dumás, jó fej, közvetlen fickó. Tipikusan az a fajta, aki ha valamit meg tud csinálni magának, akkor megcsinálja, nagyon dolgos.
Nem értem miért rossz büszkének lenni és szeretni, ahol él.
6/11 anonim válasza:
Mert buta parasztok, egy kígyókkal teli sivatagban élnek, nem csoda hogy elment az eszük.
7/11 anonim válasza:
Kérdező!
Hány texasi emberrel találkoztál és beszéltél?
8/11 anonim válasza:
A kérdező folyamat az amcsikat és angolokat fikázza.
9/11 anonim válasza:
Gondolom a piától, meg a vadnyugati életüktől. De igaza van a 3#-nak.
10/11 anonim válasza:
Egyet se ismerek, és az itteni válaszolók közül se ismeri őket senki, szóval ezt benézted. Talán egy amcsi fórumon vagy amcsi magyarok fb csoportban több sikered lenne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!