Ha 25 éves koromig nem kellettem senkinek, akkor ez nagyjából ennyi volt?
Volt egy két kapcsolatom, de azok sem tartottak sokáig. Van egy mérnöki diplomám, a családom és a környezetem értelmes, jó eszű gyereknek tartott mindig.
Viszont egy két kivétellel, a másik nem szinte mindig keresztül nézett rajtam, és már biztos vagyok benne hogy nem a személyiségem miatt.
Ismerkedésnél az a tapasztalatom, hogy egészen addig nagyon jól elbeszélgettem sok lánnyal, egészen addig amíg nem találkoztunk személyesen. Utána valahogy mindig egy idő után nem érdekeltem tovább őket.
Találtam pár nagyon érdekes youtube videót, ahol kitárgyalja egy srác ezt a témát. Szomorú de tapasztalataim is megerősítik a videóst.
Én sem vagyok vonzó nyilván.
Mit gondoltok erről?
11. Látom nem megy a szövegértelmezés. Nem, nem akkor voltam kapcsolatban amikor akartam. Akkor voltam ha úgy tűnt, találtam hozzám valót, persze hamar kiderült a többségről, hogy nem minőségi, normális kapcsolatot keresnek velem.
Az számomra nem kapcsolat amiben csak ki akarnak használni, de nem szeretnek, és amiben az én vágyaim nem számítanak stb.
Hiába akartam, sokáig nem találtam normális kapcsolatot, egy ürítőedény szerepével meg csak az igénytelenek érik be. Az számomra nem párkapcsolat.
9. Voltam.
12. nem érted amit írok.
Én egy normális hosszú távú kapcsolatban érezném jol magam ahol megbizhatok a másikban és nem kell azon feszengeni hogy mikor csal meg.
Te nő vagy, neked könnyű bárkit összeszedni, kipróbálni.
Attól hogy lefekszel 5 pasival, még nem leszel k@rva, ha szeretsz szexelni te dolgod.
De én férfi vagyok és az a tapasztalatom, hogy a nők többsége inkább bebújik egy 90-es IQ szintű hülyegyerek ágyába, csak azért mert jól néz ki és magas. Nem számít az sem ha egy bunkó p4raszt.
Én meg a csillagos eget is lehozhatnám nekik, nem kellek, mert nem vagyok szép, átlagos vagyok, átlagos magassággal.
13. Te nem " nem szép", vagy " átlagos" vagy, hanem egy önsajnáló buta ember.
Látom nem érted, de még mindig: az nem minőségi kapcsolat, amiben csak dugok össze-vissza. Egyébként " összeszedni" sem volt könnyű bárkit, mert sokan még az olyan alap dolgokat sem teljesítik férfiként, mint alapvető higiénia, vagy hogy ha velem randizna, ne legyen már kapcsolatban, vagy ne bagózzon. Normális kapcsolatot pont ugyanolyan nehéz találni egy nőnek is, mint pasinak. De élj csak nyugodtan a saját kreált világodban, ha az segít.
Normális, mély és rendes kapcsolatot nemtől függetlenül nagyon nehéz találni. A gyakorlatban meg nagyon nem úgy van, hogy a nőknek könnyű, mert valójában nem az.
Az "összeszedés" pedig nem épp az a kategória, amiből tartós, rendes kapcsolat alakul az esetek többségében. Ez a szó inkább arra utal, hogy az egyik belead (egész) sokat a kapcsolatba, ismerkedésbe, a másik meg passzívabb.
Nem minden a külső, de tény, hogy annak is igényesnek, ápoltnak kell lennie. Hozd ki magadból a legtöbbet, mind belső, mind külső terén, és dolgozz magadon. Ha így állsz a dolgokhoz élőben is, mint ahogy itt, a kérdésed alatt, akkor az sem kizárt, hogy ez teljesen kiül az arcodra, kisugárzásodra. Ezek miatt mondom, hogy dolgozz magadon, és majd alakulni fognak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!