Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha 25 éves koromig nem kellett...

Ha 25 éves koromig nem kellettem senkinek, akkor ez nagyjából ennyi volt?

Figyelt kérdés

Volt egy két kapcsolatom, de azok sem tartottak sokáig. Van egy mérnöki diplomám, a családom és a környezetem értelmes, jó eszű gyereknek tartott mindig.

Viszont egy két kivétellel, a másik nem szinte mindig keresztül nézett rajtam, és már biztos vagyok benne hogy nem a személyiségem miatt.

Ismerkedésnél az a tapasztalatom, hogy egészen addig nagyon jól elbeszélgettem sok lánnyal, egészen addig amíg nem találkoztunk személyesen. Utána valahogy mindig egy idő után nem érdekeltem tovább őket.

Találtam pár nagyon érdekes youtube videót, ahol kitárgyalja egy srác ezt a témát. Szomorú de tapasztalataim is megerősítik a videóst.

Én sem vagyok vonzó nyilván.

Mit gondoltok erről?

[link]

aug. 20. 14:25
1 2
 1/17 anonim válasza:
77%

Ez nem így van!

Ismerkedni bármely életkorban lehet. Fiatal vagy, nem vagy még elkésve az ismerkedéssel.

Hallottam olyanról hogy közel a negyvenhez még nem volt kapcsolata az illetőnek.

Úgyhogy javaslom ne aggódj, keress tovább akár online, akár személyesen és előbb utóbb sikerülni fog.

aug. 20. 14:38
 2/17 anonim ***** válasza:
0%

"Volt egy két kapcsolatom"

Tehát máris hazugság, amit a kérdésedben állítasz.

aug. 20. 14:40
 3/17 anonim ***** válasza:
48%
Lehet, hogy nincsenek olyan tulajdonságaid (vagy elrejted őket), amik vonzóvá tennének egy nő számára ill. nem is törekszel arra, hogy vonzó legyél.
aug. 20. 14:43
 4/17 anonim válasza:
69%

Nem ismerünk, de nem pont veled van a probléma.

A mai társadalomban ritka az igazi szerelem.. hamar eldobják, megunnak mert tudják könnyen jönnek mennek az emberek.

20-as éveimben nőként ugyanebben vagyok nem vagy egyedül 25éves még igencsak fiatal. Van időd

aug. 20. 14:45
 5/17 anonim ***** válasza:
Miért pont 25? Miért nem 24 vagy 26?
aug. 20. 14:59
 6/17 anonim ***** válasza:
36%
Nincs igazad. Egyrészt voltak már kapcsolataid, tehát szó sincs arról, hogy nem kellesz senkinek. Másrészt a legtöbb ember dögunalmas, mégis kapcsolatban élnek. 25 évesen még nagyon fiatal vagy, nőként is az lennél, pasiként pláne. A nők is változnak, miután fiatalon szanaszét szopatták őket a bájgúnárok, ők is rájönnek, hogy kivel érdemesebb ismerkedni. Már amelyiknek van agya, de akinek nincs, gondolom, neked sem kéne.
aug. 20. 15:06
 7/17 anonim ***** válasza:
33 évesen ismertem meg a feleségemet.
aug. 20. 15:52
 8/17 anonim ***** válasza:
29%

Tudatosan szét vagyunk választva!

Azoknak akiknek kéne nem jönnek össze!

aug. 20. 18:21
 9/17 anonim ***** válasza:

Ez nem jelent semmit. 24 éves koromig én se kellettem senkinek.

A kötözködőknek = kelleni valakinek azt jelenti, hogy szeret, vonzódik a másik fél, velünk akar lenni, felvállal, nem csak ilyen komolytalan szexelünk kategória, és semmi több. Nem vállal fel komolyabban, / mások előtt , nem lehet vele tervezni, nem veszi komolyan stb.

Szóval 24 éves koromig nőként velem is ez volt, aztán megismertem a már férjemet, és vele minden más volt:).

Fiatal vagy még ahhoz, hogy temesd magad.

aug. 21. 07:50
 10/17 anonim ***** válasza:
Baromság. Én 25 évesen ismertem meg a férjemet.
aug. 21. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!